Extra training jeugdspelverdelers

Speciaal voor alle spelverdelers uit de jeugdteams én spelverdelers die nog maar net bij de senioren spelen worden er tot het einde van het seizoen 4 extra trainingen gegeven. De trainingen zijn op de volgende zaterdagochtenden: 1 februari, 22 maart, 19 april en 17 mei en beginnen om 9.00 uur tot 10.30 uur.

Er zijn een aantal ervaren SSS spelverdelers bereid én enthousiast om deze speciale trainingen te geven. Bij elke training zullen een aantal van die spelverdelers aanwezig zijn. De trainers zijn zelf ervaren spelverdelers en hebben allen op (ere)divisie niveau gespeeld of doen dat nog steeds.

De trainers voor die ochtenden zijn: Carl Koetsier, Lars Olav Massa, Klaas Kunst, Mark van de Kuilen en Michiel van de Beek.

Alle spelers en speelsters worden via hun trainers of de jeugdtc gevraagd om mee te doen. Ben je niet gevraagd maar wil je wel graag meedoen meld dit dan bij je trainer.

Als jeugdtc denken wij dat deze extra training een mooie manier is om de ervaring die bij SSS aanwezig is over te dragen aan onze jeugdspelers!

spelverdelers

Simplex - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)