Voorronde NOJK 3 januari 2015

Zoals elk jaar werd ook dit jaar op de eerste zaterdag van januari de voorronde van de Nederlandse Openclub Jeugd Kampioenschappen gespeeld. De SSS jeugd heeft met 6 teams meegedaan. 

Om 7.30 uur werd er in Cheersss gestart met een gezamenlijk ontbijt. De teams zijn na het ontbijt vertrokken naar Harderwijk (MC en JB), Veenendaal (JB) en Apeldoorn (CMV). De MB en MA mochten de vooronde in onze eigen Meerwaarde spelen.

De verwachting dat het voor de meiden teams lastig zou worden om de voorronde te overleven bleek te kloppen. MC had het erg moeilijk en wist uiteindelijk in de laatste poulewedstrijd nog een punt te pakken, helaas niet voldoende om de volgende ronde te halen. Meiden B begonnen de dag niet goed maar naar mate de dag vorderde verbeterde zij zich prima maar kwamen uiteindelijk net te kort voor de kruisfinales.

De meiden A haalde die kruisfinale wel, deze werd echter verloren en zo stonden de meiden na een dag hard werken toch met lege handen.De jongens C speelden een prima toernooi door maar 1 set weg te geven en behaalde daarmee de halve finales. Jongens B haalde, zoals verwacht, de halve finale met ruim overwicht.De verrassing van de dag was toch wel dat het CMV team niveau 6 de halve finale heeft gehaald. Een prima prestatie van onze jongste jeugd!

Voor de JC, JB en de CMV gaat het toernooi verder op 7 feruari 2015, dan worden de halve finales gespeeld.

Klik voor een paar sfeerbeelden op de foto.

IMG 48980
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)