Nederlands Kampioenschap lonkt voor jongens B en C!

NOJK-225x200
De halve finales NOJK op zaterdag 7 februari 2015 hebben voor SSS twee finale teams opgeleverd: de jongens C en B. Het CMV teamheeft het helaas niet gered. 
Om met het CMV team te beginnen: het was al een prestatie van formaat om de halve finales te halen. In halve finales moesten ze het opnemen tegen geweld van jongensteams die al een tijdje in de C jeugd spelen. Voleco, Taurus en Spaarnestad bleken toch een maatje te groot. Met een enorme ervaring rijker is het toernooi voor ons CMV team daarmee afgelopen.  
Jongens B moesten in Capelle aan de IJssel spelen tegen VV Haaglanden, Prima Donna Kaas Huizen en Sliedrecht Sport.  Een tweede plaats in de poule gaf recht op een kruisfinale. Die werd gewonnen met 2-0 en dus door naar de finale op 14 maart 2015. Voor de B jeugd wordt die gespeeld in de Hamalandhallen in Lichtenvoorde.
 
In Lemelerveld mochten de jongens C aantreden tegen Orion, Taurus en Sneek. Zij werden net als de jongens B 2e in de poule. Een spannende kruisfinale werd met 2-1 gewonnen en dus ook door naar de finale! De finale ronde voor de C jeugd wordt op 14 maart 2015 gespeeld in de Jan Massinkhal in Nijmegen.
Een prestatie van formaat, twee SSS jongensteam bij de beste 8 teams van hun categorie van Nederland! 
 
Coaches en spelers van harte gefeliciteerd met deze topprestatie!!
IMG-20150207-WA0000
Jongens C viert het behalen van de finales!
0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)