HeHo Volleybalschool

Wil jij je volleybaltechnieken verbeteren? Wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? En wil je meer weten over een gezonde levensstijl? Dan is HeHo Volleybalschool iets voor jou!

HeHo Volleybalschool start eind september met de eerste trainingen om regionale talenten een extra mogelijkheid te geven zich nog verder te ontwikkelen. De trainingen zijn op vrijdagmiddag of -avond in De Meerwaarde in Barneveld. Door de trainingen op vrijdag te organiseren kun je lekker bij je eigen club blijven trainen en spelen.

HeHo Volleybalschool is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 10 en 18 jaar. Afhankelijk van de deelname wordt er in drie of vier verschillende leeftijdsgroepen gewerkt.

De trainers hebben stuk voor stuk ervaring in de Nederlandse eredivisie. Het boegbeeld is voormalig international en olympiër Albert Cristina.

Wil je meer weten? Kom dan op vrijdag 29 mei naar de proeftraining om kennis te maken. Tijdens deze proeftraining wordt er gevolleybald, maar kunnen deelnemers en ouders ook hun vragen beantwoord krijgen.

De proeftraining van de meisjes start op 29 mei om 17.00 in De Meerwaarde. Jongens worden om 18.30 verwacht. De proeftraining duurt ongeveer anderhalf uur.

Kom je ook op vrijdag 29 mei? Stuur dan een mailtje met je naam en leeftijd naar info@hehovolleybalschool.nl!

Meer informatie is te vinden op www.hehovolleybalschool.nl of www.facebook.com/hehovolleybalschool.

Proeftraining

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)