Huldiging ballenrollers & quickmoppers

Het was al een tijdje bekend, onze ballenrollers en quickmoppers zijn dit seizoen gekozen tot de beste van de heren eredivisie. Zaterdag 13 juni 2015 was het zover: de prijsuitreiking in Almere.

Nadat buiten eerst de JoinVolleybaltour onveilig was gemaakt (het blijft toch leuk om te meten hoe hard je tegen een bal kan slaan en op een springkussen te duiken!) werden de ballenrollers en quickmoppers van SSS in de Topsporthal in Almere opgewacht door Christien, de teammanager van heren 1.

De toppers werden samen met de beste rollers en moppers van de eredivisie dames en de Topdivisies verwelkomd door bondbestuurder Frans Muijzers. Hij benadrukte hoe belangrijk de rol van de quickmoppers en ballenrollers is. Het lijken kleine details maar ze zijn ontzettend belangrijk voor een goed verloop van een wedstrijd. Alle kampioenen kregen namens de Nevobo een oorkonde uitgereikt. 

rollers2 rollers 3

Na de plichtplegingen werd het tijd voor de World League. In het Topsportcentrum was een speciaal vak voor de kampioenen ingericht en heeft iedereen kunnen zien hoe het Nederlands mannen team Finland met 3-0 de zaal uitspeelde.
Een geslaagde middag voor de SSS jeugd én een compliment voor de coödinator en drijvende kracht achter de ballenrollers en quickmoppers, Dick Vink. 

rollers 7                 rollers 4

 rollers 5                          ned fin

 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)