Emiel Sennema scheidsrechter van het seizoen!

De Nevobo heeft Emiel Sennema uitgeroepen tot scheidsrechter van het seizoen 2021/2022 van de Regio Oost. Emiel werd zaterdag 14 mei verrast en in het zonnetje gezet door de bond voor aanvang van de regiobekerfinale (mannen) die hij mocht leiden. Als SSS zijn we ontzettend trots op onze geweldige scheidsrechter en vinden we deze benoeming hartstikke verdiend.

Emiel mocht zaterdag de bekerfinale tussen Woudenberg H1 en SV Dynamo H4 leiden. Voordat hij plaats nam op de scheidsrechtersstoel, zette Nevobo Regio Oost-voorzitter Paul Ubbink onze Emiel in het zonnetje om hem uit te roepen tot beste scheidsrechter van de Regio Oost. Een klein clubje SSS'ers was afgereisd naar Neede om bij dit bijzondere moment aanwezig te zijn en om na afloop deze uitverkiezing met Emiel te vieren.

,,Het is ontzettend mooi en verdiend dat Emiel Sennema wordt uitgeroepen tot scheidsrechter van het jaar. Emiel is in nog geen tien jaar tijd uitgegroeid tot een supervrijwilliger binnen SSS en ook voor de Nevobo'', vertelt SSS-voorzitter Gepko Hahn. ,,Wij zijn als club en voor de volleybalwereld ontzettend blij dat we met Emiel een jonge, goede en betrokken scheidsrechter hebben en feliciteren hem met deze mooie uitverkiezing.''

Simplex - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)