Anno Muller ontvangt zilveren officialspeld

Anno Muller heeft donderdagavond zijn laatste wedstrijd in Barneveld van zijn scheidsrechtersloopbaan gefloten. De 77-jarige official heeft besloten zijn fluit aan de wilgen te hangen, maar dat ging niet onopgemerkt. Hij werd na afloop in het zonnetje gezet als dank voor zijn verdiensten en ontving uit handen van Emiel Sennema de zilveren officialspeld.

,,Je begint ergens aan en er komt ook een einde aan, zoals m’n dochter zegt: 'Je wordt ouder papa geef het maar toe'", aldus Anno Muller over zijn besluit om te stoppen als scheidsrechter. ,,Vanwege de gezondheid en leeftijd komt er een einde aan het fluiten in de competitie. Ik vind het heel jammer, maar ik zal het moeten accepteren."

Anno begon in 1999 zijn scheidsrechtersloopbaan, omdat in Eck en Wiel twee jeugdteams gingen volleyballen in de Nevobo competitie. Via Gemini/Elst en Dynamo bleef hij cursussen volgen en ging hij steeds verder in de regio fluiten. Uiteindelijk kwam Anno dankzij Kees van Garder als scheidsrechter bij SSS, waar hij niet alleen wedstrijden in de Eerste Klasse ging fluiten maar ook zelfs in de Derde en Tweede Divisie bij de dames.

Zilveren officialspeld
Na 25 jaar zit de scheidsrechterscarrière van Anno erop. Dat kon SSS-scheidsrechterscoördinator Emiel Sennema natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Hij regelde bij de Nevobo een zilveren officialspeld (voor het 25-jarige jubileum van officials) en een mooie bos bloemen. 

Anno werd donderdag 14 maart na de wedstrijd van SSS Dames 5 verrast en in een volle sporthal toegesproken door SSS-voorzitter Gepko Hahn. Anno bleef nog lang hangen in de sporthal; het was het meer dan waard om ditmaal het pontje richting Eck en Wiel te missen en om te rijden naar huis. Anno: ,,Ik was er behoorlijk van onder de indruk en vooral verrast, daarvoor mijn hartelijke dank."

Anno Muller 25 jaar 2 Anno Muller 25 jaar 3

 

(foto's Robert Pleizier)

Simplex - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)