Theo Lammers overleden

Met verdriet heeft SSS kennisgenomen dat Theo Lammers, lid van verdienste van SSS, maandag 15 april is overleden. Theo is 88 jaar geworden.

Theo is tientallen jaren scheidsrechter geweest bij SSS, zowel voor de vereniging als voor de Nevobo in de regio. De geboren Achterhoeker heeft zelf ook gevolleybald, maar dat deed hij enkele decennia geleden voor het wijkteam Vliegersveld bij het bedrijfsvolleybal. Theo besloot ook op de woensdagavond scheidsrechter te worden en zat van 1995 tot 2022 in de organisatie van deze volleybalcompetitie.

De goedlachse Theo was tot op 81-jarige leeftijd scheidsrechter voor SSS en tot zijn 83ste bij het bedrijfsvolleybal. Daar had hij veel plezier in, zo gaf hij eens aan: ,,Ik had er zelf de pest aan als er geen scheidsrechter was. Ik ben soms streng, maar kan het goed vinden met beide teams. Ik vind het leuk als je twee teams kan laten spelen.”

Theo kreeg in 2002 - samen met Wim Wijnveen, Ries van Ginkel en Kees van Garder - de prestatiebeker vanuit de club. Daarnaast werd hij in 2016 benoemd tot lid van verdienste bij SSS. Een eervolle vermelding die hem zeer toekwam.

Het bestuur biedt - mede namens de hele vereniging - haar condoleances aan zijn vrouw Leis en (klein)kinderen en wenst familie en (volleybal)vrienden van Theo veel sterkte met dit verlies.

Op de foto hieronder staat Theo Lammers in het midden, geflankeerd door Eddy Meijerink (links) en Wim Wijnveen (rechts) als organisatie van het bedrijfsvolleybaltoernooi.

Theo Lammers

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)