Week van de Scheidsrechter: 4 t/m 12 oktober 2014

Het is weer tijd voor de "Week van de Scheidsrechter" van zaterdag 4 t/m zondag 12 oktober 2014.

Al jaren vindt deze actie, vanuit het actieplan Veilig Sportklimaat, sport-breed plaats en SSS ondersteunt dit van harte.
Als volleybalscheidsrechter is het goed niet op te vallen, juist dan heb je een prima wedstrijd gefloten. Dit staat haaks op hoe je als sporter een wedstrijd speelt. Een speler zal door mooie en spectaculaire acties juist de aandacht trekken. Vanzelfsprekend krijgen dit soort acties veel positieve aandacht, en terecht. Dat maakt de volleybalsport zo mooi en daarvoor gaan we iedere week de hal in.

Maar geen mooie acties zonder die onopvallende, niet te verwarren met onbelangrijke, persoon op de bok. De persoon die gèèn aandacht wil tijdens een wedstrijd, maar het wel verdient voor en na een wedstrijd.


Zet jij jouw scheidsrechter in het zonnetje?


De "Week van de scheidsrechter" is een mooie gelegenheid om de scheidsrechters een keer extra waardering te geven. Zo'n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft energie voor weer een mooi volleybalseizoen. Laat deze week niet ongemerkt voorbij gaan en maak er een fantastisch seizoen van, met elkaar!


En... ben je van mening dat jullie scheidsrechter een groter podium verdient? Deel je leuke acties, foto's met complimentenkaarten of filmpjes via twitter: @volleyscheids met #VSK met o.a. vermelding van SSS-Barneveld en eventuele andere informatie over de actie. De Nevobo deelt jullie berichten en zetten zo jouw scheidsrechter in the picture op de sociale kanalen.

WeekVanDeScheidsrechter

Simplex - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)