Wijzigingen wedstrijden

Wim Wijnveen stopt na meer dan 30 jaar (!) als wedstrijdsecretaris bij SSS. Vanaf het seizoen 2020/2021 wordt Wim opgevolgd door Bert Glismeijer. Je kan vanaf nu bij Bert terecht voor alle zaken betreffende de volleybalcompetitie en wedstrijden.

Bert is bereikbaar per mail via wedstrijden@sss-barneveld.nl We zijn erg blij dat Wim wel betrokken blijft bij de aanvullende evenementen en toernooien zoals PD wedstrijden, Open Club en kwalificatietoernooien.

De zaal- en wedstrijdleiding op de zaterdagen blijft zoals vanouds in handen van Wim Wijnveen, Kees van Garder en Kees de Bruin.

De wedstrijdleiding op de donderdagavond is nog wat krap bezet. We zijn nog op zoek naar 2 personen die eenmaal per 4 weken dit voor zijn/haar rekening wil nemen. Dit kan overigens ook in combinatie met je eigen wedstrijd op donderdagavond. Heb je belangstelling? Stuur dan een mail naar wedstrijden@sss-barneveld.nl.

Alle zaken met betrekking tot arbitrage zijn in handen van Emiel Sennema en Kees van Garder. Emiel verzorgt de aanwijzing van de scheidsrechters, Kees behandeld alle verdere zaken betreft arbitrage.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)