Spaar vanaf vandaag voor de PLUS ClubFund-actie

Vanaf vandaag kan je sparen bij de PLUS Barneveld voor de unieke ClubFund-actie. Bij iedere €10,- aan boodschappen krijg je een zegel; met de zegels kan je in je persoonlijke fanshop allerlei artikelen met je eigen SSS-spelersfoto erop óf met het SSS-logo.

Op vrijdag 12 oktober was de succesvolle aftrap van de unieke ClubFund-actie die samen met PLUS Barneveld is opgezet. Tot 15 december kunt u zegels sparen bij de PLUS; voor iedere tien euro aan boodschappen krijgt u een zegel.

Die zegels kunt u verzilveren voor een artikel met het SSS-logo erop bij de fanshop van de club: https://sssbarneveld.clubfund.nl/WebshopClub/Home

De komende week krijgt ieder SSS-lid dat zelf op de foto is gegaan, zijn/haar unieke actiefolder. Hiermee kan je je eigen FANshop openen. Je moet zelf alleen even je naam invullen. Als anderen iets van jou willen sparen, dan ben jij degene die daarover gaat door wel of niet de link van je fanshop te delen.

Doe je wel boodschappen bij de PLUS, maar wil je niet voor fanartikelen sparen? In CheerSSS komt ook een bak te staan waar je je zegels kan inleveren, zodat de zegels niet verloren gaan. Iedere verzilverde zegel levert namelijk een geldbedrag op voor de vereniging. 

Vanaf nu kan je dus sparen voor gratis fanartikelen. Je eigen spelersfoto op artikelen als muismat, broodtrommel of badslippers…dat wil toch iedereen?!

p.s.: Heb jij de promotiespelers al in de sporthal of in de PLUS gespot?!

1363 lid 34187 25 1363 lid 34221 43

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)