Autoschade Van der Werf sponsort Heren 2

De komende drie seizoenen is Autoschade Van der Werf sponsor van Heren 2. Het autoschadebedrijf uit Lunteren wordt eveneens naamsponsor, waardoor de ploeg komend seizoen haar rentree maakt in de eerste divisie onder de naam Autoschade Van der Werf/SSS HS 2.

Heren 2 kende afgelopen seizoen een fantastisch volleybaljaar. Bij de abrupte stop in maart stond de ploeg van Kees Jan van Garderen en Gert Hoogendoorn op de tweede plaats in de tweede divisie B. De achterstand op koploper Renswouw was slechts twee punten, met een onderling treffen in het verschiet. Deze prestatie leverde Heren 2 een promotie op naar de eerste divisie; waar het voor het eerst sinds het seizoen 2013/2014 weer in uit zal komen.

Het is prachtig nieuws dat Heren 2 bij de rentree in de eerste divisie volledig in het nieuw wordt gestoken door Autoschade Van der Werf. Eigenaren René Fluit en Annemarie Fluit-den Boer hebben in het mooie pand aan Postweg 67 in Lunteren een sponsorcontract voor drie jaar getekend. Het autoschadebedrijf - dat dit jaar net als SSS zijn zestigjarig jubileum viert - is een begrip in Lunteren en omstreken vanwege de snelle en vakkundige service.

Matthijs Hazeleger (sponsorcommissie) en Gepko Hahn (bestuurslid en aanvoerder van Heren 2) zijn blij met de sponsoring van Autoschade Van der Werf. ,,Het is voor ons als team hartstikke mooi dat we er komend seizoen uniform en goed uitzien met de nieuwe kleding. Het voelt als een extra beloning voor onze promotie naar de eerste divisie. Daarnaast is het voor de vereniging mooi dat met Autoschade Van der Werf een sponsor uit de regio SSS wil ondersteunen.´´

Voor wie Autoschade Van der Werf/SSS H2 in het nieuw wil zien; op zaterdag 19 september begint de competitie in de Eerste Divisie A met een thuiswedstrijd tegen Set Up IJsselmuiden.

Sponsor Autoschade Van der Werf ondertekening

Logo vanderwerf 2018 60 website 300x95

0
0
0
s2smodern
Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)