SSS ontvangt mooie bijdrage van Rabo ClubSupport

SSS heeft een prachtige financiële bijdrage ontvangen vanuit de Rabo ClubSupport-actie. Bij deze actie konden leden van de Rabobank stemmen op zowel volleybalvereniging SSS als de Stichting Topvolleybal Barneveld. Dat heeft het Barneveldse volleybal meer dan tweeduizend euro opgeleverd.

,,Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom Biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu.'' Met deze uitleg heeft de Rabobank al enkele jaren deze mooie actie voor verenigingen.

Volleybalvereniging SSS heeft 1674,79 euro opgehaald met deze actie. De STB heeft daarnaast 561,55 euro behaald via de Rabo ClubSupport. Volleybalvereniging SSS en Stichting Topvolleybal Barneveld bedanken iedereen die op ons heeft gestemd.

Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren. Voor SSS zal het geld beschikbaar worden gesteld voor trainingsmaterialen. Voor de Stichting Topvolleybal Barneveld draagt het bedrag bij aan het professionaliseren van de media rondom Heren 1, onder andere als het gaat om apparatuur voor SSS TV.

Bekijk hier een mooi bedankje vanuit Rabo ClubSupport.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)