SSS verlengt contract met ERIMA

ERIMA Nederland is ook de komende vijf jaar de kledingleverancier van volleybalvereniging SSS. In samenwerking met Rijnders Sport speelt SSS ook de komende jaren dus gewoon in het groen-zwart van ERIMA. Daarnaast wordt binnenkort een nieuw wedstrijdshirt gelanceerd.

SSS draagt al jarenlang met veel plezier de kleding van ERIMA, van Heren 1 tot aan de CMV. Hierop is het besloten het contract te verlengen, wat mede mogelijk is gemaakt door tussenkomst van Rijnders Sport. Bij de sponsorovereenkomst is afgesproken dat de komende jaar de SSStartdag de naam ERIMA SSStartdag krijgt. 

Nieuw wedstrijdshirt
Ondertussen is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw wedstrijdshirt voor SSS. Dit shirt is door vrijwilligers binnen SSS ontworpen en in overleg met de besturen van de vereniging en de STB tot stand gekomen. Binnenkort zal het nieuwe shirt gepresenteerd worden; helaas zorgt de levertijd ervoor dat teams nog niet kunnen starten in het nieuwe shirt.

Daarnaast is er ook een nieuwe kledinglijn beschikbaar. SSS gaat qua trainingspakken voor de lijn Change van Erima, met het kenmerkende groen-zwart. Qua inspeelshirts, tassen, broekjes en sokken blijft de lijn hetzelfde als wat het al was.

Rijnders Sport
Alle kleding wordt besteld en bedrukt via Rijnders Sport. Wil je als team nieuwe kleding aanschaffen, dan kan je bij Rijnders Sport (Jan van Schaffelaarstraat 56, 3771 BW Barneveld) kleding passen of om pasmaten vragen.

Heb je een sponsor bereid gevonden om (mogelijk) kleding te sponsoren; neem dan contact op met Gepko Hahn (voorzitter@sss-barneveld.nl). 

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)