Stem op SSS bij Rabo ClubSupport 2023

SSS doet ook dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Elke stem levert de vereniging geld op. Kunnen wij als SSS rekenen op jouw stem? Kijk dan snel op Rabo ClubSupport.

Met Rabo ClubSupport stelt Rabobank Gelderse Vallei geld beschikbaar voor lokale clubs en verenigingen. Vorig jaar heeft SSS mede dankzij de stemmen van jullie nieuwe volleyballen en ander materiaal kunnen aanschaffen.

Het zou mooi zijn als we dit jaar weer een mooi bedrag kunnen ophalen. We willen het geld graag besteden aan het opknappen van de sporthal. We willen als vereniging onze identiteit meer terug laten komen in de sporthal en de kantine.

Stemmen
Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op https://www.rabo-clubsupport.nl/stemcode en stem tot en met 26 september 2023! Je kan ook via de Rabo App stemmen. Klik op ‘Zelf regelen’ en vervolgens op ‘Mijn Lidmaatschap’ en de rest wijst zichzelf.

Je kunt stemmen op 3 deelnemende clubs in jouw regio. Hiervoor selecteer je de betreffende clubs en bevestig je daarna je stem. De stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)