SkyLift nieuwe hoofdsponsor SSS

skyliftSSS speelt komend seizoen in de Eredivisie onder de naam SkyLift/SSS. De Stichting Topvolleybal Barneveld heeft een overeenkomst bereikt met SkyLift als nieuwe hoofdsponsor met naamskoppeling.

SSS moest het de afgelopen twee jaar zonder hoofdsponsor stellen, maar komend seizoen prijkt de naam SkyLift op het shirt en voor de naam van de Barneveldse eredivisionist.

Harald van der Sloot, STB-bestuurslid commerciële zaken, meldde het nieuws verheugd: ,,SkyLift is één van de sponsoren die ons trouw steunt vanaf de eerste dag dat we met de STB zijn begonnen in 2007. SkyLift heeft de afgelopen twee seizoenen zonder hoofdsponsor de grootste bijdrage geleverd aan de begroting van de STB. Als dank daarvoor zijn we blij dat we voor komend seizoen zijn overeengekomen dat SkyLift hoofdsponsor met naamskoppeling is geworden." Met een knipoog voegt Van der Sloot daar aan toe: ,,Dat bekt toch ook goed, vroeger Starlift, nu SkyLift/SSS", refererend aan de roemruchte club Starlift Voorburg die jarenlang het Nederlandse volleybal domineerde.

 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)