Rabobank Clubkasactie 2014

RaboClubkasactie 

Rabo

sss 

STB logo

Ook dit jaar organiseert Rabobank Barneveld-Voorthuizen de Rabobank Clubkasactie. En SSS en Stichting Topvolleybal Barneveld doen mee! Help jij ons aan zo veel mogelijk stemmen? Elke stem is geld waard!

Jouw stem is geld waard

Klanten van Rabobank Barneveld-Voorthuizen die ook lid zijn van de bank ontvangen rond 6 oktober een unieke stemcode waarmee er via de website van de Rabobank gestemd kan worden op de vijf favoriete verenigingen uit de gemeente Barneveld en Achterveld. Een unieke en makkelijke manier om SSS en Stichting Tiopvolleybal Barneveld te steunen.

De Clubkasactie

Leden van Rabobank Barneveld-Voorthuizen kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen wij als vereniging en stichting ontvangen, des te meer geld ontvangen we. De stemmen zijn dus geld waard!

Ben je al lid van de Rabobank?

Vraag na of je lid bent van de bank en stem tussen maandag 6 oktober tot en met donderdag 16 oktober op SSS of op STB. In de stemperiode kan je ook eenvoudig gratis lid worden van de bank. Meer informatie over het lidmaatschap en de Rabobank Clubkasactie staat op www.rabobank.nl/barneveld-voorthuizen.

Help jij ons om onze clubkas de spekken? Alvast bedankt!

De Sponsorcommissie

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)