Unieke actie SSS en supermarkt Plus

De Plus gaat samen met SSS en DWK aankomend voorjaar groot uitpakken met een unieke sportplaatjesactie. In navolging van de vorige acties van verschillende supermarkten en verenigingen waarbij de consument plaatjes van spelers bij elkaar kan sparen, willen we met SSS graag mee doen aan deze actie. De plaatjes kunnen gespaard worden vanaf eind januari, exacte datum volgt nog
 
Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s worden een aantal dagen ingepland, waarvan de exacte data nog volgen, dit zal in ieder geval voor de kerstvakantie gebeuren. Omdat er zo’n 450 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek plaatjesboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.
 
Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het boek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat kan via de trainer/coach/aanvoerder getekend worden. Dat ook tijdens de fotodag(en)
Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.
 
Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties. Retrospect werkt hiervoor onder meer samen met Unilever, de op twee na grootste levensmiddelenproducent van de wereld. Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar eenieder veel plezier aan zal beleven.
 
Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
De Sponsorcommissie
0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:

A,B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)