Annet de Kruijff ontvangt de prestatiebeker

Annet de Kruijff is vrijdag 9 oktober in het zonnetje gezet als dank voor haar jarenlange inzet als vrijwilliger voor SSS. Annet heeft daarom de jaarlijkse prestatiebeker mogen ontvangen uit handen van secretaris Yvonne Sennema. 

Bij de algemene ledenvergadering wordt de jaarlijkse prestatiebeker uitgereikt. Deze is weggelegd voor een lid (of groepje leden) dat 'voor een korte of langere periode een kar heeft willen trekken om iets voor SSS te doen. Vanuit een interne motivatie iets voor de club te willen betekenen'. De prestatiebeker wordt al sinds de jaren 1960 uitgereikt en kent dus al een lange en bijzondere lijst aan SSSupervrijwilligers: klik hier voor de lijst.

Het bestuur van SSS vond dat de prestatiebeker dit jaar naar Annet de Kruijff moest gaan. Deze echte SSS'er is al sinds 2014 verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Dit houdt onder andere in dat zij in de afgelopen jaren al meer dan 900 ledenwijzigingen heeft moeten doorvoeren: nieuwe leden en afmeldingen registreren bij de club en bij de Nevobo. Zo houdt Annet de ledenlijst up to date, kunnen nieuwe leden direct wedstrijden spelen en kan de penningmeester de juiste contributie innen bij ieder lid.

In een jaar waarin het volleybal stil kwam te liggen, ging en gaat het vrijwilligerswerk van Annet bij de ledenadministratie onverminderd door en dat doet ze met grote discipline, waar het bestuur en de hele vereniging haar dankbaar voor is. Daarnaast is Annet altijd bereid om te helpen bij andere activiteiten binnen de vereniging en heeft zij zich ook enkele jaren ingezet voor de jongste jeugd.
Leuk detail, Annets moeder Greet de Kruijff ontving in 2009 de prestatiebeker.

Normaal gesproken wordt de prijs uitgereikt bij de algemene ledenvergadering, aangezien Annet hier niet bij kon zijn zorgden penningmeester Sandra Otse en secretaris Yvonne Sennema ervoor dat de beker en de bloemen eerder op de dag al aan Annet gegeven werden.
Gert Dekker besteedde tijdens de ALV ook aandacht aan de Kruijff en noemde haar 'één van de supervrijwilligers' die de vereniging achter de schermen draaiende houden en waar hij als voorzitter altijd blindelings op kon vertrouwen. 

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)