Jan van de Beek ontvangt de prestatiebeker

Jan van de Beek heeft de jaarlijkse prestatiebeker mogen ontvangen voor zijn jarenlange verdiensten als vrijwilliger voor SSS. Jan is jarenlang trainer geweest en nog altijd zeer actief als materiaalman.  

Bij de algemene ledenvergadering wordt de jaarlijkse prestatiebeker uitgereikt. Deze is weggelegd voor een lid (of groepje leden) dat 'voor een korte of langere periode een kar heeft willen trekken om iets voor SSS te doen. Vanuit een interne motivatie iets voor de club te willen betekenen'. De prestatiebeker wordt al sinds de jaren 1960 uitgereikt en kent dus al een lange en bijzondere lijst aan SSSupervrijwilligers: klik hier voor de lijst.

Het bestuur van SSS heeft Jan voorgedragen voor de prestatiebeker. Deze waardevolle SSS'er is al bijna 25 jaar actief in allerlei geledingen: als speler, als trainer, als supporter, als materiaalman, etc. Met name voor zijn verdienste als trainer en als materiaalman krijgt Jan deze extra waardering. Als materiaalman heeft hij bijvoorbeeld diverse opbergruimtes geregeld, ballenkarren in elkaar gezet en inmiddels ook voor de kantine. Jan heeft voor een prachtige houten kast gemaakt die inmiddels al een plekje heeft gekregen in CheerSSS. 

De prestatiebeker wordt normaal gesproken bij de algemene ledenvergadering uitgereikt. Helaas kon Jan hier niet aanwezig zijn, maar desondanks werd er afgelopen woensdag (13 oktober) geapplaudiseerd voor Jans prestaties. Donderdag heeft Adriaan Kuiper de prestatiebeker naar Jan gebracht. Laatstgenoemde is erg blij met de waardering en vindt het ook eervol om in deze lijst met supervrijwilligers te zijn opgenomen.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)