SSS zet jubilarissen in het zonnetje

Volleybalvereniging Speelt Steeds Sportief bestaat ruim 61 jaar. Binnen deze prachtige club zijn er leden die al meer dan 40 jaar lid zijn. Daarnaast hebben we trainers die al meer dan 10 of 20 jaar ons seizoen in, seizoen uit trainen willen geven. Tijd om hen in het zonnetje te zetten!

Een vereniging kan bestaan dankzij vrijwilligers. Gelukkig heeft SSS heel veel vrijwilligers die zich in willen zetten voor de club. Van scheidsrechter tot commissielid, van barmedewerker tot webmaster, van zaalplanner tot floorteam. Tal van vrijwilligers die we als vereniging ontzettend dankbaar zijn.

Ieder jaar kiest het bestuur een supervrijwilliger om extra in het zonnetje te zetten; dit jaar ontving Jan van de Beek de prestatiebeker. Daarnaast benoemt het bestuur - met instemming van de leden - soms iemand tot erelid of lid van verdienste.

Dit jaar heeft het bestuur twee extra categorieën met jubilarissen bedacht om meer leden in het zonnetje te zetten tijdens de algemene ledenvergadering.

Meer dan 10 of 20 jaar trainer
Een vrijwilliger die ontzettend belangrijk is en die week in, week uit op het veld te vinden is: de trainer. Gelukkig hebben we binnen SSS veel leden die trainer willen zijn; een aantal is zelfs al tien of twintig jaar actief als trainer.

Deze trainers willen we extra in het zonnetje zetten: de actieve trainers, die al meer dan tien of meer dan twintig jaar dit doen voor SSS.
- Meer dan 20 jaar: Anneke Jesse en Ezau Abraham
- Meer dan 10 jaar: René Runderkamp, Rob van Bekkum, Willem Terhorst, Anna de Kruijff, Erika van der Veen, Paul Boshuis, Mark van Roekel

Deze groep ontving tijdens de ALV (of kort erna) een bos bloemen en een cadeaubon. Daarnaast hopen we dat ze voorlopig nog even door willen als trainer.

Meer dan 40 jaar lid
Van bovenstaande groep mochten Anneke, René en Rob nog even blijven staan tijdens de ALV; want zij zijn niet alleen al heel lang trainer, maar ook al ontzettend lang lid van SSS.

Dat is ook belangrijk voor de vereniging; dat er leden zijn die de club blijven dragen en hun kennis willen overdragen. Daarom wil de vereniging ieder jaar leden in het zonnetje zetten die (minimaal) 40 jaar lid van SSS zijn.

Dit jaar viert SSS deze categorie jubilarissen voor het eerst; vandaar dat een grote groep bloemen, een cadeaubon én een metalen jubilarisshirt (gemaakt door Roel Scheuter) heeft gekregen als cadeau.

Op de afbeelding bovenaan zie je een greep uit de jubilarissen die 40 jaar lid zijn van SSS (en nog steeds lid zijn).

N.B.: het ledenarchief is niet volledig/juist is qua informatie over de periode van het lidmaatschap. We hopen dat de lijst zo volledig mogelijk is; maar mochten er nog andere actieve leden meer dan 40 jaar lid zijn, dan horen we dat graag als bestuur.

Paul Anneke René en Rob trainers

Trainers Paul, Anneke, René en Rob

Gert Anneke Jan René Henkjan Rob Wim 40 jaar lid

Gert, Anneke, Jan, René, Henkjan, Rob en Wim meer dan 40 jaar lid

 

Caroline Joke en Connie 40 jaar lid

Caroline, Joke en Connie zijn meer dan 40 jaar lid van SSS

Anna Rita Martine Erika trainers en 40 jaar lid

Trainers Anne (links) en Erika (rechts); Rita en Martine zijn meer dan 40 jaar lid

 

Willem Terhorst trainer

Willem Terhorst is meer dan 10 jaar trainer

Mark van Roekel trainer

Mark van Roekel is meer dan 10 jaar trainer

 

 

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)