Bert Glismeijer ontvangt de prestatiebeker 2022

Bert Glismeijer heeft dit jaar de prestatiebeker mogen ontvangen voor zijn jarenlange verdiensten als vrijwilliger voor SSS. Bert is jarenlang actief geweest in het (jeugd)bestuur en neemt tegenwoordig de verantwoordelijkheid van het wedstrijdsecretariaat op zich. 

Prestatiebeker
Bij de algemene ledenvergadering wordt de jaarlijkse prestatiebeker uitgereikt. Deze is weggelegd voor een lid (of groepje leden) dat 'voor een korte of langere periode een kar heeft willen trekken om iets voor SSS te doen. Vanuit een interne motivatie iets voor de club te willen betekenen'. De prestatiebeker wordt al sinds de jaren 1960 uitgereikt en kent dus al een lange en bijzondere lijst aan SSSupervrijwilligers: klik hier voor de lijst.

Het bestuur van SSS heeft Bert voorgedragen voor de prestatiebeker voor de 55ste uitreiking. Bert is al sinds 1993 lid van SSS en is altijd beschikbaar voor een vrijwilligerstaak. Met name zijn verdienste als bestuurslid zijn bijzonder belangrijk geweest voor SSS. Maar liefst acht jaar nam hij de post van jeugdbestuur voor zijn rekening en deze post heeft hij twee jaar geleden zorgvuldig overgedragen aan een - door de jaren heen - sterk geformeerd jeugdbestuur. Daarna is hij niet gestopt als vrijwilliger, maar nam hij de belangrijke taak van het wedstrijdsecretariaat op zich; in eerste instantie samen met de gelauwerde Wim Wijnveen, inmiddels runt Bert deze taak alsof hij dit nooit anders heeft gedaan. 

De prestatiebeker wordt normaal gesproken bij de algemene ledenvergadering uitgereikt. Helaas kon Bert hier niet aanwezig zijn, maar desondanks werd er afgelopen woensdag (12 oktober) geapplaudiseerd voor zijn prestaties. Yvonne Sennema heeft de prestatiebeker inmiddels naar Bert gebracht. Laatstgenoemde is erg blij met de waardering en vindt het ook eervol om in deze lijst met supervrijwilligers te zijn opgenomen.

Leden in het zonnetje
Bij de algemene ledenvergadering werd stilgestaan bij het afgelopen seizoen en hoe goed dit jaar - ondanks alle (corona)hobbels - toch weer verlopen is dankzij alle vrijwilligers die SSS rijk is. Natuurlijk is er altijd een risico om een vrijwilliger te vergeten te benoemen, maar enkele leden werden in het bijzonder in het zonnetje gezet:

Leden in het zonnetje 2022

 

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)