Willem Terhorst ontvangt 56ste prestatiebeker

Bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van volleybalvereniging SSS heeft Willem Terhorst woensdagavond de prestatiebeker gekregen. De prestatiebeker is een jaarlijkse prijs voor supervrijwilligers van SSS.

De eer tot de prestatiebeker - die SSS sinds 1968 jaarlijks uitreikt (zie hier) - viel Willem te beurt omdat hij zich sinds 1995 op vele fronten inzet voor SSS. De 75-jarige vrijwilliger moest met een smoesje naar de kantine CheerSSS gelokt worden om de prijs in ontvangst te nemen, aangezien hij eigenlijk trainen moest geven aan Dames Trim 2. De uitreiking kreeg extra glans omdat zijn team na de training mee kwam naar de ledenvergadering om voor nog meer applaus te zorgen.

Willem is al vele jaren actief als trainer bij SSS. Daarnaast heeft hij in het verleden zich ingezet voor het ophalen van oud papier, de verspreiding van de SSSwammertjes en het schrijven van de fameuze Watermancolumns in de clubbladen.

Daarnaast was Willem tot vorig seizoen meer dan 25 jaar scheidsrechter voor SSS; daarvoor was hij ook al ruim 30 jaar leidsman in Rotterdam bij zijn club NSR (voordat hij naar Barneveld verhuisde). Daarom ontving Willem woensdagavond niet alleen de prestatiebeker, maar reikte scheidsrechterscoördinator Emiel Sennema namens de Nevobo een gouden officialspeld uit. Deze speld is bestemd voor scheidsrechters die meer dan veertig jaar actief zijn.

Willem Terhorst officialspeld

Jubilarissen
Tijdens de ledenvergadering was er ook aandacht voor jubilarissen. Anna de Kruijff, Jan Bielderman en Eddy Meijerink zijn 40 jaar lid van SSS. Laatsgenoemde kon helaas niet bij de vergadering aanwezig zijn; Anna en Jan werden gevraagd naar de hal te komen en ontvingen een metalen miniatuurshirt, gemaakt door Roel Scheuter (Metalpoint). 

Anna de Kruijff 40 jaar Jan Bielderman 40 jaar

 

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)