Paul Boshuis benoemd tot lid van verdienste bij SSS

Paul Boshuis is benoemd tot lid van verdienste van volleybalverenging SSS. De 52-jarige supervrijwilliger is toegetreden tot deze eervolle groep vanwege zijn jarenlange inzet voor de club, onder meer als bestuurslid en trainer/coach. Daarnaast is Paul sinds 2016 met Mirella Boshuis verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kantine CheerSSS.

Nadat Paul donderdagavond Heren 7 met succes naar een 3-1 overwinning had gecoacht, verraste voorzitter Gepko Hahn de winnende coach met zijn benoeming tot lid van verdienste. ,,Je bent een supervrijwilliger voor onze club. Naast dat je vooral lekker wil volleyballen - bij Heren 5 en ook bij Heren 7 - doe je al jarenlang ontzettend veel voor SSS. Voor al die zaken heb je tien jaar geleden al de prestatiebeker gekregen. Het bestuur vindt dat je toe bent aan een herwaardering. Daarom hebben we je benoemd tot lid van verdienste van deze vereniging.”

Paul reageerde vereerd te zijn met de benoeming. Tegelijkertijd blijft hij bescheiden: ,,Het is voor mij niet meer dan normaal om vrijwilligerswerk voor de vereniging te doen.” Dat kenmerkt juist de supervrijwilligers van een club. 

Paul Boshuis lid van verdienste 2024 01 11 4 Paul Boshuis lid van verdienste 2024 01 11 Heren 7

(foto's: Robert Pleizier)

Supervrijwilliger
Paul verdient de plek in de groep met leden van verdienste vanwege zijn bijzondere prestaties voor de club. Paul was van 1986 tot 1993 (jeugd)lid van SSS. Sinds hij in 2008 terug is gekomen bij de club, heeft hij onafgebroken veel vrijwilligerstaken uitgevoerd. Paul heeft acht jaar - gedurende twee periodes - in het bestuur gezeten: als Jeugd TC (2009-2012) en voor Algemene Zaken (2016-2021). 

Daarnaast is Paul bij ontzettend veel teams trainer/coach geweest: van de Jongens A tot Dames 8, van assistent bij Dames 1 tot Heren 7. Verder is Paul een echt manusje van alles: scheidsrechter, kascontrole, contact met De Meerwaarde, de ballencommissie, materiaal bestellen, de e-score bij Heren 1, etc. 

Sinds 2016 is Paul samen met Mirella succesvol verantwoordelijk voor alle zaken die met de kantine CheerSSS te maken hebben. 

Op de website staat een lijst met ereleden en leden van verdienste. Deze lijst krijgt momenteel een update door in de archieven van SSS te speuren. Hierin staat bijvoorbeeld dat Janny Janse in 1977 is benoemd tot lid van verdienste. Mocht jij meer informatie hebben (vooral over de jaren 1980/1990/2000), geef het door bij voorzitter@sss-barneveld.nl.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)