Simone van Essen ontvangt prestatiebeker 2024

Simone van Essen-Nab is de nieuwe houder van de prestatiebeker van SSS vanwege haar jarenlange verdienste als vrijwilliger voor de club. Simone is al jarenlang actief bij de Jeugd TC en in het bijzonder bij de CMV.  

Het bestuur reikt tijdens de algemene ledenvergadering jaarlijks - sinds 1968 (zie hier) - de prestatiebeker uit aan een supervrijwilliger. Gelukkig heeft het bestuur een mooi lijstje aan sterke vrijwilligers om uit te kiezen die zich al voor een langere periode of een bijzondere activiteit inzetten voor de vereniging.

Woensdag 16 oktober schoof het bestuur Simone van Essen-Nab tijdens de algemene ledenvergadering naar voren als winnaar van de 57ste prestatiebeker. Simone is al 23 jaar lid van SSS en is bijna haar hele SSS-carrière actief als vrijwilliger. Als jeugdspeler hielp ze al met het rondbrengen van SSSwammers, van oliebollen of zwaaide ze met pompons bij Heren 1. Daarnaast begon Simone op 14-jarige al met trainen geven bij jeugdteams.

Simone is inmiddels al tien jaar actief bij de CMV-coördinatie, zit sinds 2017 in het jeugdbestuur en heeft geholpen met het opzetten van de SSSpeeltuin (3-5 jaar). Ondertussen heeft ze ook nog acht jaar een grote bijdrage geleverd bij de activiteitencommissie. Ten slotte draagt Simone extra bij aan een veilige sportomgeving bij SSS met het coördineren van de VOG-aanvragen.

Onder luid applaus van de ledenvergadering nam Simone afgelopen woensdag 16 oktober de prestatiebeker in ontvangst uit handen van voorzitter Gepko Hahn (foto Robert Pleizier).

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Senioren TC:
Cynthia Barten 
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)