Anna de Kruijff benoemd tot lid van verdienste bij SSS

Anna de Kruijff is benoemd tot lid van verdienste van volleybalvereniging SSS. De 59-jarige supervrijwilliger is toegetreden tot deze eervolle groep vanwege zijn jarenlange inzet voor de club, onder meer als CMV-coördinator en trainer/coach.

Anna is al 42 jaar een fanatieke volleybalster bij SSS én een enthousiaste vrijwilliger. Zo was zij maar liefst 21 jaar de coördinator van de CMV-jeugd. Afgelopen zomer besloot Anna te stoppen met deze belangrijke taak (die nu ingevuld wordt door Simone van Essen, Titsia Burink en Marcel Bakker). Gelukkig blijft Anna als vrijwilliger betrokken bij de club en gaat ze ‘gewoon’ verder met trainen geven en coachen bij de jeugd, zoals ze ook al tientallen jaren doet. Daarnaast is Anna in het verleden ook actief geweest in de Dames TC. 

Dat maakt van Anna een supervrijwilliger, waarvoor ze in 2016 al de prestatiebeker ontving. Het bestuur vindt dat Anna ook een plek verdient in de groep met leden van verdienste vanwege haar bijzondere prestaties voor de club. Helaas kon Anna niet bij de algemene ledenvergadering zijn, maar het bestuur kon haar alsnog verrassen tijdens de wedstrijd van SSS Heren 1 afgelopen zaterdag. Voorzitter Gepko Hahn sprak lovende woorden over Anna, die totaal verrast ten overstaan van het publiek bloemen en een oorkonde uit handen van bestuursleden Yvonne Sennema (secretaris) en Bram Wildekamp (jeugdbestuur) ontving.

Op de website staat een lijst met ereleden en leden van verdienste. Deze lijst krijgt momenteel een update door in de archieven van SSS te speuren. Hierin staat bijvoorbeeld dat Janny Janse in 1977 is benoemd tot lid van verdienste. Mocht jij meer informatie hebben (vooral over de jaren 1980/1990/2000), geef het door bij voorzitter@sss-barneveld.nl.

(© foto: Karin Rouw - Anna de Kruijf ontvangt de oorkonde voor lid van verdienste uit handen van Jeugd TC-bestuurslid Bram Wildekamp)

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Senioren TC:
Cynthia Barten 
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)