Leergierig Jongens B maakt vlieguren

De Jongens B hebben een paar fantastische en leerzame weken beleefd richting de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Dat de Jongens B met één gelijkspel en twee nederlagen werd uitgeschakeld doet niks af aan het mooie proces van deze jongemannen. Lees hieronder de lovende woorden van coach Hugo van Garderen.

,,Naar aanloop van het toernooi heeft de jongens B in de vakantie ontzettend veel uren gemaakt. De ontwikkeling die in korte tijd bij alle jongens te zien is wierp in de tweede wedstijd (waar het om ging) zijn vruchten af.

Mede dankzij de hulp van Robert Pleizier worden de jongens wegwijs gemaakt in de manier van trainen. Veel jongens beginnen bewust te worden waar ze kunnen verbeteren. Honger naar meer. Alle jongens willen meer trainen, beter worden, slimmer, handiger en vooral nog meer plezier beleven in het spel.

Ik ben ontzettend trots op de manier hoe deze jongens met volleybal en SSS bezig zijn, het enthousiasme wat ze meebrengen maakt het dan ook meer dan lovend om hen te mogen trainen. Ik kijk uit naar meer, en volgend jaar staan deze kerels hun mannetje en ik denk dat ze hoge ogen gaan gooien.''

Prima seizoenstart en koppositie SSS JB

Prima seizoenstart JB

 

De potjes tegen RIVO Raalte en DOS Lunteren mochten worden gezien als opwarmer van een nieuw seizoen.  Het succesvolle JC van vorig seizoen is grotendeels getransformeerd naar JB. Cas Abraham is vanuit de A jeugd weer aangesloten bij zijn leeftijdsgenoten, en SSS heet een talentvolle volleyballer uit Renswouw van harte welkom. Niek Bakker probeert naast het voetbal, of volleybal zijn sport kan worden. Met zijn lengte, talent en Renswouws-bloed belooft dit veel voor de toekomst.

 

Zaterdag 28 september eerste thuiswedstrijd en gelijk tegen Alterno JB1. Ik mocht vrijdag 4 jongens van SSS     (Marcus, Cas , Wilco en Nick) naar de RTC in Zwolle brengen. Naast de 4 SSS-ers waren er nog 6 jongens van Alterno dus mag je zeggen de het talent uit dit district elkaar ontmoet.

 

JB wist een prima niveau te bereiken waardoor ze vooral met pass/service Alterno de baas waren. De organisatie stond goed zodat de meeste rally’s in het voordeel van SSS uitvielen. De foutenlast laag, aanvallen waar het kon, Cas heersend in het achterveld, paar blokpunten van Nick en de set 1 en 2 met 25-16 en 25-21 naar SSS.

 

In set 3 koos ondergetekende voor een fantasieopstelling. Dit pakte niet uit zoals gehoopt. Niveau zakte weg en Alterno kon profiteren en set 3 met 25-15 naar zich toe te trekken.Set 4 begonnen met de basis uit set 1. SSS wist langzaam het niveau weer op te vijzelen en na een lastige start het initiatief naar zich toe te trekken en de set met 25-20 naar zich toe te trekken.

 

Alles resulterend in een prima 3-1 overwinning en  de koppositie in de hoofdklasse.

 

Volgende week is JB weekend vrij en daarna volgt de volgende topper tegen de huidige nr 2 DeVolCo.

  

Freek

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)