Voorlopige teamindelingen 2021/2022 (dames en heren)

De afgelopen tijd zijn de Dames en Heren TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode, aangezien we al maandenlang elkaar niet hebben kunnen treffen in De Meerwaarde. Lees hieronder de voorlopige teamindeling voor komend seizoen. Later kunnen er dus nog wijzigingen plaatsvinden.

We weten nu nog niet hoe het aankomende seizoen eruit gaat zien. Kunnen we binnenkort al sporten in de hal, mogen we straks weer wedstrijden spelen, etc. Er is nog veel onduidelijk, maar wij hebben in ieder geval er heel veel zin in om jullie weer te mogen zien in De Meerwaarde. We missen jullie, de mooie wedstrijden, de gezelligheid ( in de kantine bovenal!) en de mooie overwinningen. We kijken uit naar het nieuwe seizoen en hopen dat alles snel weer normaal zal zijn.

Voorlopig blijven we nog even buiten trainen bij Sportpark Oosterbos. Weliswaar mag er per 19 mei weer enigszins in de zaal getraind worden, maar dit is voor senioren in beperkte omstandigheden. Het coronateam zoekt momenteel uit hoe daar invulling aan gegeven kan worden (lees hier meer). Zodra we weer de zaal in kunnen, gaan we gelijk in de nieuwe samenstellingen trainen.

Wij snappen dat, als de (voorlopige) indeling bekend is dat mensen blij of teleurgesteld kunnen zijn. De indeling is voorlopig en zal misschien her en der nog door ons aangepast worden. Wij hebben onze uiterste best gedaan om zoveel mogelijk aan alle wensen te voldoen. Dit is helaas niet bij iedereen gelukt en we hopen op begrip hiervoor.

Trainers gezocht!
Zoals in de teamindelingen is te zien, is er nog niet voor ieder team een trainer gevonden. We gaan hier de komende weken nog mee bezig en hopen binnen een aantal weken hier meer duidelijkheid over te hebben. We horen het als TC's ook graag als je trainen zou willen geven of iemand kent die dit misschien wil doen.

Voorlopige indeling dames SSS - 2021/2022
Voorlopige indeling heren SSS - 2021/2022

Heb je vragen over de teamindeling dan horen we die graag.

SSSportieve groet,

Arjan Roelofs
damestc@sss-barneveld.nl

Adriaan Kuiper
herentc@sss-barneveld.nl

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)