Laatste nieuws

SSS H1: gratis toegang + verplicht ...
Heren 1
Zaterdag 2 oktober start het nieuwe eredivisieseizoen voor Simplex/SSS Heren 1. Om 19.30 uur begint de thuiswedstrijd tegen Numidia Topvolleybal ...
Lees meer
Activiteitenagenda 2021
Activiteiten commissie
Een berichtje van de activiteitencommissie! Woehoee! Onze activiteiten kalender voor de eerste helft van het seizoen is gevuld. We willen ...
Lees meer
Week van de scheidsrechter: zet de scheids in het ...
Scheidsrechters coördinator
Zonder scheids geen wedstrijd! Vanaf zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober 2021 is de jaarlijkse Week van de Scheidsrechter. Hierin geven ...
Lees meer
The Green Army is back!
SSS nieuws
Afgelopen zaterdag hebben we als SSS Leden onze mannen naar de overwinning mogen juichen en wat was het fijn dat de Green Army ook weer terug was in ...
Lees meer
Spaar SSSponsorpunten bij PLUS Barneveld
Sponsornieuws
Spek de clubkas van SSS samen met PLUS Barneveld. Deze supermarkt organiseert van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november een unieke ...
Lees meer
Start seizoen 2021/2022
Corona nieuws
We mogen weer volleyballen met elkaar! Vanaf vandaag (maandag 16 augustus) gaan enkele teams weer de zaal. Dat is de start van het seizoen 2021/2022. ...
Lees meer

SSS start 18 september met SSSpeeltuin (3-5 jaar)

Vanaf zaterdag 18 september gaat SSS Barneveld starten met een eigen volleybalspeeltuin! Elke week zien wij veel broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, kinderen en kleinkinderen van SSS’ers in de sporthal lopen en vaak willen zij niets liever dan een bal pakken en hiermee lekker ‘gek’ doen! Gelukkig kan dat vanaf nu!

Vorig jaar hebben we al een pilot mogen draaien, dus we zijn er van overtuigd dat deze zaterdagochtenden een succes gaan worden! Natuurlijk gaan we niet volledig volleyballen. Onze sport is een veelzijdige en technische sport waardoor het voor peuters en kleuters vaak (te) moeilijk is. Maar gelukkig kan je nog zoveel meer met de bal (en zonder de bal) doen: bewegen, rennen, springen en natuurlijk gooien en vangen! Alles om kennis te maken met onze vereniging, de teamsport en natuurlijk alvast een klein beetje het volleyballen!

Voor wie en wanneer?
De SSSpeeltuin wordt opgezet voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar en zal plaatsvinden op de zaterdagochtend van 09.30 – 10.15 uur in de Meerwaarde. De eerste twee zaterdagen zullen gelden als meekijkochtenden voor iedereen die het nog niet eerder heeft geprobeerd. Hierna gaan we natuurlijk echt van start (eens in de twee weken).

De data van de SSSpeeltuin seizoen 2021/2022 zijn als volgt:

18 september (*meekijkzaterdag)
25 september (*meekijkzaterdag)   
9 oktober
23 oktober
6 november
20 november
4 december
18 december

15 januari
29 januari
12 februari
26 februari (onder voorbehoud)
12 maart
26 maart
9 april
23 april
7 mei

Kosten?
Meekijken is uiteraard kosteloos. Bij een definitieve aanmelding vragen wij een kleine vergoeding per half seizoen van 20 euro, wat neerkomt op ca. 2 euro per training. Geen volledige contributie dus, maar van deze vergoeding kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen kopen om de SSSpeeltuin zo leuk mogelijk te houden en andere leuke dingen organiseren.

Coronamaatregelen
Wij kijken er naar uit om de ouders de mogelijkheid te geven af en toe te kijken of zelfs mee te doen. Echter zijn we hier gezien alle maatregelen nog een beetje voorzichtig mee. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat wij hier nog even mee wachten. Wel bieden wij de mogelijkheid om de kinderen binnen te komen brengen en ophalen.

Aanmelden en vragen
Wij kijken uit naar een SSSuper SSSuccesvolle (en natuurlijk gezellige) SSSpeeltuin. Zijn er nog vragen? Mail deze gerust naar SSSpeeltuin@sss-barneveld.nl.

Liever direct aanmelden? LEUK! Dan kan via https://forms.gle/33pgzqURbAiDdf2r6

Tot snel,

Simone & Cynthia
coördinatoren SSSpeeltuin

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling Jeugd +CMV 2021/2022

De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode. Lees hieronder de voorlopige teamindeling voor komend seizoen. Later kunnen er dus nog wijzigingen plaatsvinden.

We weten nu nog niet hoe het aankomende seizoen eruit gaat zien. Kunnen we binnenkort al sporten in de hal, mogen we straks weer wedstrijden spelen, etc. Er is nog veel onduidelijk, maar wij hebben in ieder geval er heel veel zin in om jullie weer te mogen zien in De Meerwaarde. We missen jullie, de mooie wedstrijden, de gezellige activiteigen en de mooie overwinningen. We kijken uit naar het nieuwe seizoen en hopen dat alles snel weer normaal zal zijn.

Wij snappen dat, als de (voorlopige) indeling bekend is dat mensen blij of teleurgesteld kunnen zijn. De indeling is voorlopig en zal misschien her en der nog door ons aangepast worden. 
- MA3 is op dit moment nog een groot team. Waarschijnlijk zullen er nog nog een aantal meiden door gaan naar MA2 om 2 mooie teams te krijgen.

Voorlopige indeling jeugd SSS - 2021/2022

Heb je vragen over de teamindeling dan horen we die graag.

SSSportieve groet,

Bram Wildekamp
Simone van Essen
Aron Vink
jeugdtc@sss-barneveld.nl

0
0
0
s2smodern

Jeugdtrainingen in Juni

Beste ouders/verzorgers, jeugdspelers en speelsters,

 Zoals aangegeven in de nieuwsbrief zouden wij nog met extra informatie komen over de invulling van de laatste weken van het seizoen.

Vanaf 31 mei gaan wij met de jeugd nog 3 weken binnen trainen. Omdat er nog geen teamindeling is, maar er natuurlijk wel spelers naar de A,B, of C zijn gegaan, willen wij deze 3 weken gezamenlijk gaan trainen per leeftijdsgroep.

 Voor het trainingschema voor deze weken klik hier

Voor het schema in welke leeftijdsgroep jij mee kan trainen klik hier

Ook de CMV-ers die doorstromen zijn bij deze trainingen van harte welkom!

 Allemaal iets anders dan normaal. Bij vragen kunnen jullie mailen naar jeugdtc@sss-barneveld.nl

 Groetjes,
Bram Wildekamp
Simone van Essen-Nab
Aron Vink

0
0
0
s2smodern

Bericht van de Jeugd TC: invulling laatste maanden seizoen 2020/2021

Het einde van weer een vreemd seizoen komt in zicht. Op dit moment wordt er door de jeugdteams getraind op de grasvelden bij ODIK, maar vanaf 19 mei mogen wij weer binnen trainen! Via dit bericht willen wij als Jeugd-tc aangeven hoe wij de komende maanden richting het nieuwe seizoen willen doorlopen.

Trainen:
Zoals gezegd wordt er op dit moment door bijna alle jeugdteams getraind bij ODIK. Omdat Sportcentrum De Meerwaarde de komende weken nog bezet is voor examens zal er tot en met 29 mei ook alleen buiten getraind worden.
Vanaf 31 mei willen wij proberen om voor drie weken binnen te gaan trainen, om op 18 juni het seizoen dan officieel af te sluiten. Over de exacte invulling van deze 3 weken volgt later meer.

Bovenstaand tijdspad geldt ook voor de CMV. CMV zal tot en met 29 mei op het kunstgrasveld achter de Meerwaarde trainen. Ook CMV zal via de mail verder ingelicht worden over de exacte invulling t/m 18 juni.

Op zaterdag 25 juni zal er ook een afsluitende activiteit zijn voor de CMV: een vossenjacht! Je kan je hier opgeven voor de vossenjacht.

Teamindeling:
Gewoonlijk was de meivakantie altijd het moment waarop de teamindeling bekend gemaakt werd, zodat na de meivakantie getraind kon worden in de nieuwe samenstelling. Om de huidige situatie niet moeilijker te maken dan die al is hebben wij besloten te wachten met het bekendmaken van de
teamindeling. Iedereen is blij dat hij/zij weer kan volleyballen met zijn/haar vriend(innen). Een nieuwe teamindeling voegt nu weinig toe, kijkend naar komend seizoen.
Er komt natuurlijk wel een nieuwe teamindeling. Deze volgt ergens in de zomer.

Voor de CMV spelers die doorgaan naar de C geldt voor nu hetzelfde. Voorlopig kunnen zij mee blijven doen op de vrijdag training. Als de binnen trainingen voor de jeugd in juni doorgaan zijn jullie van harte uitgenodigd. Hierover volgt t.z.t. meer informatie.

Allemaal iets anders dan normaal. Bij vragen kunnen jullie mailen naar jeugdtc@sss-barneveld.nl

Met vriendelijke groet,

Bram
Simone
Aron
Jeugd TC SSS Barneveld

0
0
0
s2smodern

Elke zaterdag jeugdtraining op het gras

We mogen het gras op! Er ligt een trainingsschema voor de doordeweekse trainingen (zie hier), maar de ABC-jeugd kan vanaf 1 mei elke zaterdag op het gras volleyballen. Geef je hiervoor nu op. 

Na wekenlang succesvol een bootcamp te hebben verzorgd bij De Meerwaarde, gaan Heren 1-spelers Hugo en Bram vanaf 1 mei trainingen geven op de grasvelden bij ODIK (Sportpark Oosterbos). 

De training is vanaf 1 mei van 10:30-12:00 uur op het terrein bij ODIK, voor ABC-jeugd. Komende zaterdag 24 april is er geen bootcamp of training.

Zie dit bericht op de SSS site over het grasvolleybal voor meer info over de faciliteiten bij ODIK.

Let op! De kleedkamers en toiletten blijven tijdens de training dicht. Zorg dat je jezelf warm aan kleed!

Meld je snel aan via dit formulier. Als je nog niet weet of je op latere zaterdagen kan vul het formulier dan later gerust nog een keer in!Alle bestaande inschrijvingen (voor de bootcamp) zijn verwijderd. Dus je moet je even opnieuw opgeven.

Hopelijk heeft iedereen er heel veel zin in. Tot zaterdag 1 mei!

GraSSSvolleybal

0
0
0
s2smodern

SSSpeeltuin voor 3-5 jaar

Vanaf 28 november gaat SSS Barneveld starten met een pilot voor een eigen volleybalspeeltuin! Elke week zien wij veel broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, kinderen en kleinkinderen van SSS’ers in de sporthal lopen en vaak willen zij niets liever dan een bal pakken en hiermee lekker ‘gek’ doen! Gelukkig kan dat vanaf nu!

Natuurlijk gaan we niet volledig volleyballen. Onze sport is een veelzijdige en technische sport waardoor het voor peuters en kleuters vaak (te) moeilijk is. Maar gelukkig kan je nog zoveel meer met de bal (en zonder de bal) doen; Bewegen, rennen, springen en natuurlijk gooien en vangen! Alles om
kennis te maken met onze vereniging, de teamsport en natuurlijk alvast een klein beetje het volleyballen!

Voor wie en wanneer?
De SSSpeeltuin wordt opgezet voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar en zal plaatsvinden op de zaterdagochtend van 09.30 – 10.15 uur in de Meerwaarde. In 2020 zullen we eerst starten met een pilotversie waarbij we kijken of er voldoende kinderen zijn die het leuk vinden om met ons mee te
doen. Wanneer dit een succes is zal de SSSpeeltuin in 2021 een vervolg krijgen.
De data van de pilot zijn;
 28 november
 12 december
 19 december

Kosten?
De pilotversie van de SSSpeeltuin zal gratis zijn. Bij de start in 2021 zullen wij kiezen voor een kleine vergoeding per training. Je wordt nog geen lid van de vereniging en gaat dus ook geen contributie betalen, maar van deze vergoeding kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen kopen om de
SSSpeeltuin nog leuker te maken.

Coronamaatregelen
Wij kijken erna uit om de ouders de mogelijkheid te geven af en toe te kijken of zelfs mee te doen. Echter zal dit met de huidige maatregelen niet gaan. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de pilot uit te voeren zonder ouders. Net als bij de opvang, peuterspeelzaal of school zullen de kinderen
buiten opgevangen worden.

Uiteraard snappen wij dat zoiets best spannend kan zijn, maar wij zullen er alles aan doen om vooraf voldoende informatie te geven, de tijd te nemen om alle vragen te beantwoorden en (waar nog nodig) kennis te maken.

Aanmelden en vragen
Wij kijken uit naar een SSuper SSSuccesvolle (en natuurlijk gezellige) SSSpeeltuin. Zijn er nog vragen? Mail deze gerust naar SSSpeeltuin@sss-barneveld.nl.

Liever direct aanmelden? LEUK! Dan kan via https://forms.gle/mMcEBnterZNDG22Y7 .

Tot de 28ste namens het PilotTeam,
Simone, Roelinda & Cynthia

0
0
0
s2smodern

Zaterdagtrainingen voor jeugd door Heren 1

Vanaf zaterdag 14 november hebben alle A-, B- en C-jeugd de mogelijkheid om extra trainingen te volgen van 1,5 uur. Deze trainingen worden verzorgd door Bram Berger en Hugo van Garderen, met elke week een andere gasttrainer. Aanstaande zaterdag is Heren 1-hoofdtrainer Olaf Ratterman de extra trainer bij deze jeugdtrainingen.

In 2020 zullen helaas geen competitiewedstrijden gespeeld worden. Gelukkig mogen de jeugdteams nog wel trainen. Daarom wil SSS het aanbod voor de jeugdspelers vergroten en vanuit Heren 1-spelers Hugo van Garderen en Bram Berger kwam het idee om extra trainingen aan te bieden. Ontzettend tof dat zij dit willen doen.

De komende zes zaterdagen zal een bepaal aspect centraal staan tijdens de trainingen. Het doel is om jeugdspelers individueel te verbeteren op deze verschillende aspecten.

Inhoud trainingen:
14-11-2020: bovenhands en onderhands
21-11-2020: blokkering en verdediging
28-11-2020: pass en aanval
05-12-2020: serveren
12-12-2020: uitdekken en spelinzicht
19-12-2020: verdedigen van een aanval

Elke zaterdag zijn er twee groepen: jongens (10.00-11.30 uur) en meiden (11.30-13.00 uur). Voor elke training is een maximaal aantal van 25 jongens en 25 meiden. Het is belangrijk dat je je (snel) opgeeft.
De trainingen zijn voor alle jeugdleden toegankelijk en er komen geen extra kosten kijken voor de spelers. Geef je op via dit formulier en laat weten bij welk training(en) jij aanwezig wilt zijn.

Huisregels
Iedereen komt in volleybal kleding naar De Meerwaarde. De kleedkamers zullen op slot zijn en mogen niet worden gebruikt. Als je in de eerste groep zit kom je 15 minuten eerder om het net op te bouwen zodat we om 10.00 uur kunnen beginnen. Als je in de laatste groep zit, ben je verantwoordelijk voor het afbouwen van de netten. 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:

A,B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)