Laatste nieuws

Plaatjesspaaractie SSS & PLUS: Fotoplanning & ...
SSS nieuws
Beste SSS-leden en ouders/verzorgers, We hebben leuk nieuws! In samenwerking met PLUS Barneveld organiseert volleybalvereniging SSS een ...
Lees meer
Stem op SSS bij Rabo ClubSupport 2024
Sponsornieuws
SSS doet ook dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Elke stem levert de vereniging geld op. Kunnen wij als SSS rekenen op jouw stem? Kijk dan snel op ...
Lees meer
SSStart seizoen 2024/2025
Algemeen
Maandag 26 augustus start het seizoen 2024/2025. Alle teams gaan weer trainen, werken toe naar de nieuwe competitie én er zullen tal van ...
Lees meer
Voorbereiding Heren 1 op seizoen 24/25 gestart
Heren 1
De vernieuwde selectie van Simplex/SSS H1 zal op zaterdag 7 september gepresenteerd worden op de SSStartdag. De competitie van SSS start op zaterdag ...
Lees meer
Trainingsrooster 2024 / 2025
Zaalplanning
Het nieuwe trainingsrooster is te vinden onder "Teams"In goed overleg en veel gepuzzel is het nieuwe trainingsrooster tot stand gekomen.We hebben ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling Jeugd 2024-2025
Jeugdbestuur
De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen.  Lees hieronder de voorlopige ...
Lees meer

SSStart seizoen 2024/2025

Maandag 26 augustus start het seizoen 2024/2025. Alle teams gaan weer trainen, werken toe naar de nieuwe competitie én er zullen tal van activiteiten georganiseerd worden. Het is immers een jubileumjaar voor SSS, dat op 10 april 2025 haar 65ste verjaardag viert! Lees hieronder de belangrijkste info. 

Trainingsrooster
De technische commissies hebben in overleg met zaalplanner René van der Linden zo goed mogelijk iedereen een plek in het schema gegeven. 
Sommige teams moeten extern trainen; in dat geval moet de sleutel voor de betreffende sporthal opgehaald (en teruggebracht) worden bij De Veluwehal. 

Klik hier voor het trainingsrooster.

Teamtaken senioren
Een vereniging heeft vrijwilligers nodig om te kunnen bestaan en te kunnen floreren. Als (senioren)team ben je verplicht tot twee teamtaken. Hiervoor moet je zelf een schema maken binnen je team.

Bardienst
Ieder seniorenteam wordt in het barrooster een aantal keer ingedeeld om in CheerSSS een bardienst te verzorgen op een trainingsavond of na een thuiswedstrijd op de donderdagavond. Draai met (minimaal) twee leden (+18 jaar) de bardienst. 
- Vroege bardienst: je moet de sleutel met het gele koord ophalen bij het sleuteladres. 
- Late bardienst: je moet de sporthal op slot doen (en controleren of alle deuren op slot zitten) en de sleutel terugbrengen.

Lees hier alle info over het barrooster en wat de taak inhoudt. Alle info staat ook in de zwarte map bij de kassa.
(er is nu een rooster voor de eerste drie weken; begin september wordt het schema verder ingevuld als het competitieschema definitief is)

Zaalwacht
We hebben niet meer op alle donderdagen (en zaterdagen) de hele competitieronde een vaste zaalwacht. Hierdoor moeten seniorenteams soms zelf de zaalwacht regelen; dit zal in ieder geval op de donderdagavond zijn.
De taak houdt kortgezegd in:
- voor aanvang wedstrijden controleren dat het licht in de zaal aan is en dat het net voor de tribune omhoog is.
- wedstrijdformulieren en tablet klaarleggen voor de arbitrage. Deze liggen in het bakje in de SSS-kast.
- teams zijn zelf verantwoordelijk voor het opbouwen en afbreken van het net.
- na afronding van alle wedstrijden de wedstrijdformulieren terugleggen en de tablets aansluiten aan de oplader in de SSS-kast. Contoleer ook of de uitslagen digitaal zijn verzonden.

Teamtaken jeugd
Bij de jeugd wordt er weer een schema gemaakt voor tellen, fluiten en bardienst (door ouders). De Jeugd TC heeft hierover meer info in deze mail gestuurd. 

De Meerwaarde
Spullen opbergen
In de berging van de A-hal en de B-hal zijn er vakken (met tape aangegeven) die voor spullen van SSS bedoeld zijn. In beide gevallen is dit de plek waar scheidsrechtersstoelen staan en waar de ballenkarren staat. Zorg ervoor dat dit niet de nooduitgang blokkeert.

Na de laatste training - als jouw team dat is - is alles opgeruimd van SSS: palen in de berging, netten in een SSS-hok in de gang, ballen in de rode kar. Ten slotte moeten de scheidingswanden omhoog (voor de schoonmaak). 

Vloer
In de zomervakantie zijn de zaalvloeren in de A-hal en B-hal vernieuwd. Houd deze netjes: alleen met zaalschoenen, materiaal rustig verplaatsen, geen tape gebruiken. 

In de vakantie is er een nieuwe toplaag in de doucheruimtes gekomen.

Materiaal
Ballen
Aangezien we extra teams hebben dit seizoen, moeten er ballen bijbesteld worden. Helaas zijn ook nog niet alle ballentassen van het afgelopen seizoen ingeleverd. Dit kan bij Robin Molenaars (materiaal@sss-barneveld.nl).
Daarnaast missen we ook ballen uit de rode ballenkar (training); heb je thuis nog ballen liggen, neem deze mee naar de hal.

Ballentas - wedstrijden
Ieder team heeft één ballentas met zes (genummerde) ballen tot zijn beschikking. Je kan deze op dinsdag 20 augustus (19.00-19.45) of dinsdag 27 augustus/3 september (19.45-20.30 uur) ophalen bij Robin in De Meerwaarde. Wees zuinig op deze ballen. 

SSStartdag
Op zaterdag 7 september is de SSStartdag. Alle seniorenteams komen die dag in actie in De Meerwaarde. Lees hier meer info.

Vanwege de groei van het aantal seniorenteams is er op 7 september helaas geen ruimte voor een jeugdactiviteit; dit wordt op een later moment georganiseerd en gecommuniceerd.

Competitie
Het competitieprogramma staat in concept bij de Nevobo. Vanaf 1 september is dit programma definitief. Wil je wijzigingen aanbrengen: overleg het met je team en geef het door bij het wedstrijdsecretariaat (Bert Glismeijer).

Vacatures vrijwilligers
Een vereniging heeft vrijwilligers nodig. We hebben een aantal vacatures waar we dringend op zoek zijn naar vrijwilligers. Bekijk hier de vacatures.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)