Laatste nieuws

Bielderman Koetsier hoofdsponsor SSS-jeugd
Sponsornieuws
De volledige jeugdafdeling van SSS heeft de komende drie jaar Bielderman Koetsier als hoofdsponsor. Het Barneveldse financieel advieskantoor komt op ...
Lees meer
Agenda activiteitencommissie 2023/2024!
Activiteiten commissie
De activiteitencommissie heeft weer een fantastische jaaragenda geregeld voor het seizoen 2023/2024. Uiteraard met de jaarlijkse CMV VIP-avond, het ...
Lees meer
SSS heeft een nieuw logo!
Algemeen
Met trots presenteert volleybalvereniging SSS een nieuw logo. Eenvoudig maar toch herkenbaar door de combinatie van de vertrouwde groene letterSSS en ...
Lees meer
Stem op SSS bij Rabo ClubSupport 2023
Sponsornieuws
SSS doet ook dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Elke stem levert de vereniging geld op. Kunnen wij als SSS rekenen op jouw stem? Kijk dan snel op ...
Lees meer
Geslaagde SSStartdag met onthulling nieuw logo!
Activiteiten commissie
De jaarlijkse ERIMA SSStartdag was afgelopen zaterdag (2 september) een groot succes! Dankzij de organisatie van de activiteitencommissie, de ...
Lees meer
Dinsdagavond inloopspreekuur Medifit voor ...
Hoofdcategorie
Vanaf dinsdag 5 september organiseert Medifit weer het wekelijkse inloopspreekuur voor de leden van SSS. Iedere dinsdagavond zit fysiotherapeute ...
Lees meer

SSS heeft een nieuw logo!

Met trots presenteert volleybalvereniging SSS een nieuw logo. Eenvoudig maar toch herkenbaar door de combinatie van de vertrouwde groene letterSSS en de kenmerkende kip die de laatste ‘S’ siert.

Sinds de oprichting in 1960 heeft SSS door de jaren heen verschillende logo’s in de schijnwerpers gezet. Na ruim twee decennia trouwe dienst van het vorige logo was het tijd voor vernieuwing.

Joke Hahn en Nienke Cornelissen namen als nieuwe communicatiecommissie de regie in het ontwerpproces. Met dank aan Ariëtte la Roi, Mark Mannee en Dorine Reijersen werd het logo professioneel vormgegeven. Meerdere ontwerprondes en overleg met het bestuur en andere leden resulteerden in dit nieuwe logo:

2023 SSS Logo FullColor

 

Presentatie nieuw logo
De onthulling van het nieuwe logo vond plaats tijdens de SSStartdag op 2 september 2023. Kenmerkend, tekenend, eenvoudig, sterk, mooi. Zomaar wat termen die zaterdag naar voren kwamen bij het publiek.

SSStartdag Logo presentatie

Het nieuwe logo zal vanaf nu gaan prijken op alle nieuwe SSS-kleding en schitteren op de sociale mediakanalen en (binnenkort vernieuwde) website van de vereniging. Als je het logo of het beeldmerk wil gebruiken, neem dan contact op met communicatie@sss-barneveld.nl.

Gratis oude tenues ophalen in kantine

Bij het opruimen van onze berging zijn wij veel oude wedstrijdshirts, broekjes en trainingspakken tegen gekomen. Dit gaat om tenues die nooit meer gedragen gaan worden vanwege oude sponsors, oude kleuren of versleten kleding. Wat nog bruikbaar is, kan je de komende week (maandag 13 - donderdag 17 maart) gratis ophalen in de kantine.

Van maandag 13 tot en met donderdag 17 maart liggen deze tenue's in de kantine om gratis meegenomen te worden door leden, maar ook de mensen van Bedrijfsvolleybal op woensdag 16 maart.

Daarna gaat alles de kledingcontainer in, of naar de stort.

De kleding ligt in de kinderspeelhoek in de kantine. Het verzoek om de boel een beetje netjes te houden als je kleding pakt/past.

Grote versoepelingen vanaf 18 februari

Vrijdag 18 februari wordt een grote stap gezet met verruimingen voor sporters, sportkantines en publiek. Vanaf vrijdag 25 februari vervalt ook het CoronaToegangsBewijs en is Sportcentrum De Meerwaarde weer zonder voorwaarden toegankelijk.

Op de persconferentie van dinsdag 15 februari zijn grote versoepelingen aangekondigd.

Vrijdag 18 februari
Vanaf vrijdag 18 februari mogen alle locaties weer open tot 01.00 uur. Dit is goed nieuws voor de sportkantines, maar ook voor toeschouwers bij wedstrijden.

- CoronaToegangsBewijs is nog geldig om toegang te krijgen tot De Meerwaarde
- Kantine CheerSSS is weer open; teams draaien weer bardiensten volgens het barschema
- CheerSSS sluit volgens de normale tijden
- Vaste zitplaatsen, 1,5 meter afstand en mondkapje zijn niet meer verplicht

Vrijdag 25 februari
CoronaToegangsBewijs wordt afgeschaft; de normale openings- en sluitingstijden gelden.

Op plekken binnen waar meer dan 500 man publiek bij elkaar komt en geen vaste zitplaats is, is het tonen van een negatieve testuitslag verplicht. Daar valt Sportcentrum De Meerwaarde niet onder.

Isolatieadvies terug naar 5 dagen
Ook het isolatieadvies bij een besmetting wijzigt per 18 februari. De isolatieduur wordt per die datum verkort van minimaal 7 dagen naar minimaal 5 dagen, indien 24 uur klachtenvrij.

Advies
Ondanks het opheffen van de coronamaatregelen blijft een aantal adviezen van kracht.

- Blijf thuis bij klachten
- Doe regelmatig een (zelf)test
- Geen handen schudden
- Regelmatig handen wassen
- Zorg voor voldoende ventilatie
- Mondkapje dragen op drukke plekken

Een veilige sportomgeving bij SSS

De afgelopen periode is er in de actualiteit veel aandacht voor grensoverschrijdend gedrag. Dit kan overal voorkomen en gebeurt ook in de sport. Het bestuur van SSS vindt het belangrijk dat de vereniging een veilige omgeving is voor iedereen. Daarom willen we alle leden (en ouders) attenderen op de vertrouwenscontactpersonen die SSS heeft.

Uit onderzoeken in de sport weten we dat grensoverschrijdend gedrag in elke sport aanwezig is. Het kan dan gaan om zowel emotioneel als lichamelijk of seksueel ongewenst gedrag. De meeste meldingen vanuit de sport gaan over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Denk daarbij aan ongewenst foto's maken in kleedkamers, ongewenste aanrakingen of aanranding. Bij lichamelijk ongewenst gedrag kan het gaan om een vechtpartij, maar ook over het slaan met voorwerpen, of iemand opzettelijk pijn doen. Uit onderzoek blijkt dat sporters ook veel last hebben van emotioneel grensoverschrijdend gedrag. Denk daarbij aan schelden, discriminatie, pesten, maar ook intimiderend taalgebruik.

Ongewenste omgangsvormen - zoals (seksuele) intimidatie, agressie, discriminatie en geweld - hebben ingrijpende gevolgen. Het bestuur van volleybalvereniging SSS vindt dat ongewenste omgangsvormen onaanvaardbaar zijn. Het volleyballen moet plaatsvinden in een voor iedereen veilige omgeving. Wanneer men te maken krijgt met ongewenste omgangsvormen is dat een teken dat de omgeving niet meer veilig is. Dit kan veel emoties en vragen oproepen, ook als men zelf niet het slachtoffer is maar het ziet gebeuren

Vertrouwenscontactpersoon
SSS heeft als vereniging twee verenigingscontactpersonen om te praten over een ongewenste situatie. Dit zijn Jolanda Ederveen en Jaap van't Land.
Indien er sprake is van ongewenst gedrag kan dat bij een van beiden worden gemeld. Hij of zij luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen.
Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet weet. Hij/zij kan je helpen om een klacht in te dienen bij de vereniging, sportbond of politie. Maar gewoon even praten kan ook.

Klik hier voor de contactgegevens van de vertrouwenscontactpersonen bij SSS.

Daarnaast is het mogelijk om met de Nevobo of Centrum Veilige Sport Nederland contact op te nemen. Bij laatstgenoemde is het ook mogelijk om anoniem contact op te nemen. Klik hier voor meer info.

K E N N I S (S E N ) - column Waterman

In een tijd, dat er veel te doen is over eenzaamheid, vaak onder ouderen, maar zeker niet alleen onder deze categorie, besef je eens te meer, hoe plezierig het is deel uit te kunnen maken van een vereniging.

Niet slechts om je favoriete hobby uit te oefenen, maar zeker en vooral ook door de vele contacten, die je er opdoet.

En dat dan weer niet alleen op de clubavond zelf , maar ook in alle tijd daarbuiten.

Daar liep ik laatst aan te denken bij een van mijn shopwandelingen door ons onvolprezen dorp.

Diverse keren kom je dan mensen tegen, die je op een of andere manier al eerder zag op je club. Een simpel “hallo” of “alles goed?” geeft dan toch een goed gevoel, tenminste zo ervaart Waterman dat.

Soms als direct teamlid, soms als “wel eens tegengekomen op een training”, soms als “supporterend familielid” van een van je spelers of speelsters, soms van een verenigingsvergadering, soms van een toevallig contact aan of achter de clubbar.

En dan heb je het, zeker bij een grote vereniging als de onze, al gauw over een flinke familie.

Hoe meer je betrokken raakt bij de club (door bijvoorbeeld neventaken als bardiensten, scheidsrechteren, training geven, materieeldiensten, besturen, chauffeuren bij uitwedstrijden etc, etc). Als je alleen één keer per week je tas inpakt voor een training, blijft je “familiekring” wat kleiner. Dit is dus gelijk een pleidooi om wat meer voor de club te gaan doen, zo je dat al niet deed (knipogende smiley).

Zo’n contact maak je met een kennis. Dat komt van kennen. Je kent hem of haar. Soms niet eens bij naam, maar van bijvoorbeeld gezichtsherkenning.

Reden te meer dus om je bij opkomende eenzaamheid aan te sluiten bij een club. Bij voorkeur natuurlijk SSS, maar dat is niet verplicht (ook bij andere clubs kan het gezellig zijn, maar nooit zo gezellig als bij “ons”.)

Je zult na verloop van enige tijd bemerken dat je meer kennissen hebt, dan je verwachtte.

Zeker als je je, zoals Waterman, met enige regelmaat ophoudt in lunchroom “Bij het Raadhuis”, uitgebaat door oud-SSS’er Daniel Rabbelier en zijn charmante vrouw Wiecke.

In de keuken maakt SSS’er Renée Mastenbroek de lekkerste broodjes klaar en er gaat haast geen week voorbij of ik kom er andere SSS’ers tegen. Gezellig!

Maar genoeg nu over het Raadhuis, anders gaat het nog op reclame lijken…

Ook lees je met enige regelmaat in de media, dat oud-leden, na een avontuur bij andere verenigingen, met haast heimwee-achtig genoegen weer terugkeren op het oude, vertrouwde SSS-nest.

Dat warme “wij-gevoel” is alom aanwezig bij SSS.

En wie Waterman wat langer kent, weet, dat hij altijd hoog inzet op saamhorigheid.

Op het veld en daarbuiten.

En daar komen de mooiste dingen uit voort.

Zoals dat Dames 9 inmiddels soepeltjes meedraait in de top van hun 4e klasse. U was daar natuurlijk stik benieuwd naar. Nou, bij deze dus.

Blijf gezond en tot een volgend keer.

Waterman.

ALV: vrijdag 11 oktober - 19.30 uur

Vanavond (vrijdag 11 oktober) is de jaarlijkse algemene ledenvergadering van SSS. Maak gebruik van je mogelijkheid tot inspraak als lid van deze fantastische vereniging en kom ook naar CheerSSS. De vergadering start om 19.30 uur.

Uitnodiging ALV

Doe mee aan Barneveld Beach Open!

Op 21, 22 en 23 juni 2018 staat het Theaterplein in Barneveld voor het eerst in het teken van Barneveld Beach Open, een driedaags beachsportevenement. Schrijf je in voor het beachvolleybaltoernooi op vrijdag 22 juni.

Op initiatief van Bart van Garderen (trainer SSS Dames 1) en Jordi Duits (oud-SDVB) krijgt Barneveld voor drie dagen een volleybalstrand. Met 400 kuub zand wordt het grootste deel van het Theaterplein volgegooid met zand, voldoende voor vier velden.

Hierop moet op 21, 22 en 23 juni Barneveld Beach Open plaatsvinden. Voor donderdagavond staat een recreatief beachvoetvolleytoernooi op het programma, op vrijdagavond een beachvolleybaltoernooi. Het 'strand' is overdag beschikbaar voor scholen, waarbij de organisatie het idee heeft clinics te organiseren.

Zaterdag overdag is er een toptoernooi, waarvoor topspelers uit het hele land worden uitgenodigd.

SSS heeft zich als partner aan dit evenement verbonden. 

Inschrijven
Als speler van SSS kan je meedoen met het recreatief beachvolleybaltoernooi op vrijdagavond.

Datum: vrijdag 22 juni
Tijd: vanaf 18.00 uur
Team: 3x3 (max. 4 spelers per team)
Niveau: heren laag, heren hoog en dames.
Prijs: 25,00 euro per team (inschrijfgeld te betalen bij aanmelding op toernooidag)

Schrijf je hier in.

fblogo

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)