Laatste nieuws

Vier jeugdkampioenen bij Bielderman Koetsier / SSS
Jeugdbestuur
Vier jeugdteams van Bielderman Koetsier/SSS hebben in de tweede seizoenshelft een mooi kampioenschap behaald!  Jongens A1De Jongens A1 moest in ...
Lees meer
Stijn Held na twaalf jaar terug bij SSS
Heren 1
Barnevelder Stijn Held speelt komend seizoen voor eredivisionist Simplex/SSS. De 29-jarige spelverdeler komt over van topploeg Active Living Orion en ...
Lees meer
Volgend seizoen Heren 1 in de BeNe Conference
Heren 1
De Belgische Volleybal Liga en de Coöperatie Eredivisie Volleybal Nederland (CEVN), in overleg en akkoord met de beide nationale federaties Nevobo ...
Lees meer
Simplex/SSS H1 eindigt op zesde plek na verlies ...
Wedstrijdverslagen Heren 1
Simplex/SSS Heren 1 is er niet in geslaagd om de halve finales om het landskampioenschap te bereiken. De Barnevelders dwongen Nova Tech Lycurgus tot ...
Lees meer
Dames 2 behaalt direct promotie naar 2de Divisie!
Wedstrijdverslagen Dames 2
Afgelopen seizoen 2022-2023 had het toenmalige Dames 3 de promotie naar de 3de divisie via een uiterst succes seizoen en PD wedstijden verdiend. De ...
Lees meer
Moedig SSS Jongens A aan bij NOJK-finale in ...
Jeugdbestuur
Zaterdag 30 maart speelt de Jongens A van Bielderman Koetsier/SSS de finaleronde van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Het Barneveldse ...
Lees meer

Volledige competitie tijdelijk stilgelegd per 14 oktober

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober worden alle competities, inclusief de Eredivisie- en jeugdcompetities, per 14 oktober 22.00 uur stilgelegd. Lees hieronder welke gevolgen dit heeft voor het volleybal en hoe SSS hiermee omgaat.

Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober werden er aanvullende maatregelen afgekondigd door premier Rutte en minister De Jonge om het coronavirus de kop in te drukken. Dit heeft gevolgen voor het volleybal.

Nevobo
De Nevobo communiceert onderstaande punten. De maatregelen gaan in per woensdag 14 oktober (22.00 uur) en gelden voor ten minste vier weken.

  1. Alle competities, inclusief de Eredivisie- en jeugdcompetities, worden stilgelegd.
  2. Jeugdteams tot 18 jaar mogen ‘gewoon’ blijven trainen. Wedstrijden onderling met teams van de eigen club zijn toegestaan.
  3. Voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen (inclusief trainer) per veld en met continue inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel (geen uitzondering voor sportcontacten).

Richtlijnen toegestane trainingen
Uiteraard blijven bij de trainingen de huidige maatregelen in stand, met als belangrijkste aandachtspunten: er is geen publiek toegestaan, de richtlijnen voor het dragen van mondkapjes zijn van toepassing en de kantine is gesloten. Het dragen van mondkapjes wordt verplicht zodra dit juridisch geregeld is; hiervoor geldt al een dringend advies. Bovenop deze al geldende aandachtspunten zijn ook douches en kleedkamers per woensdag 14 oktober 22.00 uur gesloten.

Vervolg competitie en teamgelden
Deze maatregelen hebben, bovenop de ontwikkelingen van de afgelopen weken, veel impact op het verdere verloop van de competities. De Nevobo werkt de mogelijke scenario’s uit voor het vervolg van de competitie. De uitkomst zal mede afhankelijk zijn van de duur van de huidige situatie. Op korte termijn wordt hierover gecommuniceerd.
Vervolgens geeft de Nevobo ook uitsluitsel over een passende oplossing voor de teamgelden voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.

Lees hier meer informatie vanuit de Nevobo.

SSS
De genomen maatregelen hebben eveneens verregaande gevolgen voor SSS. Het stopzetten van de competitie is een overheidsmaatregel en wordt uiteraard door de Nevobo uitgevoerd. Wat betreft de trainingsmogelijkheden voor jeugd (tot 18 jaar) als ook opties - inachtneming van de regels - voor senioren buigt het coronateam zich over verschillende opties. Hier zal uiterlijk donderdagochtend over gecommuniceerd vanuit het coronateam (coronateam@sss-barneveld.nl). 

Het bestuur zal binnenkort eveneens (online) zijn licht laten schijnen over de genomen maatregelen en wat voor (financiële) consequenties dit heeft voor de vereniging. De uitkomst zal mede afhankelijk zijn van de duur van de huidige situatie.
Bij vragen kan er een mail gestuurd worden naar secretariaat@sss-barneveld.nl.

Houd je aan de maatregelen, blijf sporten en let een beetje op elkaar.

Simplex - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)