Start seizoen 2021/2022

We mogen weer volleyballen met elkaar! Vanaf vandaag (maandag 16 augustus) gaan enkele teams weer de zaal. Dat is de start van het seizoen 2021/2022. Vanaf maandag 30 augustus zullen alle teams in training gaan. Lees hier een overzicht van de belangrijkste info.

Corona
Gelukkig is er weer ontzettend veel mogelijk. We mogen weer volleyballen (zonder afstand te houden tot elkaar), we mogen elkaar ontmoeten in CheerSSS en we mogen vanaf september weer competitie spelen. Dat is allemaal ontzettend fijn. Toch zijn er nog enkele maatregelen waar we met elkaar rekening mee moeten houden. Klik hier voor een overzicht van alle protocollen.

Trainen
We hoeven tijdens het trainen (en tijdens wedstrijden) geen afstand tot elkaar te houden. Lees hier waar we nog wel op moeten letten met elkaar.

CheerSSS
Ook CheerSSS is weer open en dat is ontzettend fijn. De belangrijkste maatregelen zijn dat een vaste zitplaats verplicht is én dat je 1,5 meter afstand houdt tot anderen. Lees hier hoe we dit voor elkaar krijgen met elkaar.

Wedstrijden
Het is mogelijk om oefenwedstrijden te spelen. In september zal de competitie ook van start gaan. Tot nader bericht is het niet mogelijk voor publiek (thuis en uit) om te komen kijken in De Meerwaarde. We hopen dat hier snel verandering in kan komen. 

Trainingsrooster
Alle teams zullen vanaf maandag 30 augustus starten met trainen. Enkele teams beginnen al eerder. Wil je weten of jouw team eerder start? Neem dan contact op met je trainer en/of TC. 
Bekijk hier het trainingsrooster. Let op: er kunnen nog enkele wijzigingen doorgevoerd worden voor 30 augustus.

Barrooster
De barcommissie heeft het barrooster online gezet voor de eerste seizoenshelft.
Bekijk hier wanneer jouw team aan de beurt is; zorg voor voldoende bezetting.

Teamindeling.
Tijdens de zomervakantie hebben de TC's nog hard doorgewerkt om de teams zo goed mogelijk ingedeeld te krijgen. Bekijk hier de indeling die voor jou belangrijk is:
- Jeugd
- Dames
- Heren

Inloggen (mobiel)