Laatste nieuws

Vier jeugdkampioenen bij Bielderman Koetsier / SSS
Jeugdbestuur
Vier jeugdteams van Bielderman Koetsier/SSS hebben in de tweede seizoenshelft een mooi kampioenschap behaald!  Jongens A1De Jongens A1 moest in ...
Lees meer
Stijn Held na twaalf jaar terug bij SSS
Heren 1
Barnevelder Stijn Held speelt komend seizoen voor eredivisionist Simplex/SSS. De 29-jarige spelverdeler komt over van topploeg Active Living Orion en ...
Lees meer
Volgend seizoen Heren 1 in de BeNe Conference
Heren 1
De Belgische Volleybal Liga en de Coöperatie Eredivisie Volleybal Nederland (CEVN), in overleg en akkoord met de beide nationale federaties Nevobo ...
Lees meer
Simplex/SSS H1 eindigt op zesde plek na verlies ...
Wedstrijdverslagen Heren 1
Simplex/SSS Heren 1 is er niet in geslaagd om de halve finales om het landskampioenschap te bereiken. De Barnevelders dwongen Nova Tech Lycurgus tot ...
Lees meer
Dames 2 behaalt direct promotie naar 2de Divisie!
Wedstrijdverslagen Dames 2
Afgelopen seizoen 2022-2023 had het toenmalige Dames 3 de promotie naar de 3de divisie via een uiterst succes seizoen en PD wedstijden verdiend. De ...
Lees meer
Moedig SSS Jongens A aan bij NOJK-finale in ...
Jeugdbestuur
Zaterdag 30 maart speelt de Jongens A van Bielderman Koetsier/SSS de finaleronde van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Het Barneveldse ...
Lees meer

Buiten volleyballen op Sportpark Oosterbos

Voor wie de komende weken graag wil volleyballen in de buitenlucht, kan terecht op het grasveld of het zand bij het Sportpark Oosterbos. Het bestuur zoekt nog een toezichthouder die erop toeziet dat het protocol voor volleyballen in de buitenlucht wordt nageleefd.

De afgelopen weken heeft het bestuur van SSS onderzocht of vanuit de club trainingen in de buitenlucht georganiseerd kunnen worden. De jeugd mocht immers sinds eind april weer buiten sporten; volwassenen sinds vier weken met anderhalve meter afstand inachtneming.

Vooropgesteld, is dat wij als bestuur eerder hadden kunnen en moeten communiceren over het aanbod vanuit SSS. We vonden het een grote uitdaging om volleyballen in de buitenlucht te organiseren binnen de destijds geldende RIVM-maatregelen, terwijl SSS niet de beschikking heeft over een eigen buitenterrein en over materialen om buitenvelden op te zetten.

Het is mooi dat meerdere leden al zelf initiatieven hebben opgezet om te sporten. Desondanks willen wij als bestuur ook nog voor een aanbod zorgen, ook al ligt voor ons de focussen om te onderzoeken hoe wij als vereniging weer in de zaal kunnen volleyballen (wanneer dit weer mag).

Sportpark Oosterbos
SSS heeft uiteindelijk contact gezocht met ODIK voor de beschikbaarheid van het Sportpark Oosterbos. De korfbalvereniging heeft het grasveld en het zandterrein voor de dinsdag- en donderdagavond beschikbaar gesteld. Daar zijn wij als bestuur ontzettend blij mee.

Tot dusver is het grasveld ‘slechts’ voor de komende twee weken (week 24 en 25) beschikbaar, aangezien het grasveld vervolgens ingezaaid zal worden.

  • Voor wie graag gebruik wil maken van het buiten volleyballen: lees het protocol goed door;
  • Via dit formulier kan je je intekenen om gebruik te maken van het (gras- of zand)veld.

Toezichthouders gezocht
Het is echter belangrijk dat er altijd een toezichthouder aanwezig is, op het moment dat er SSS-teams volleyballen op de sportvelden bij Sportpark Oosterbos. Indien er geen toezichthouder is; dan kan het trainen niet doorgaan.
Tijdens een trainingsavond is een toezichthouder altijd eindverantwoordelijk (in het nemen van beslissingen)

Teken je hier in als toezichthouder.

Let op: een toezichthouder mag niet zelf deelnemen aan het spel (als speler, trainer of scheidsrechter). Het is wel mogelijk deze taak te rouleren, zolang de toezichthouder maar altijd het overzicht kan houden.
Lees onderaan het protocol wat de taak toezichthouder inhoudt.

Organisatie
Voor de CMV en jeugdspelers organiseert de Jeugd TC een afsluitend moment. De CMV krijgt een spelmiddag op vrijdag 19 juni achter De Meerwaarde; de jeugd speelt donderdag 11 juni een toernooi op Sportpark Oosterbos (lees hier). Morgen (dinsdag) volgt voor de jeugd meer informatie).

Seniorenleden dienen zelf een training te organiseren en zijn zelf verantwoordelijk voor de materialen (zoals het net en de ballen). Mocht je graag met een groep willen trainen, maar heb je geen materialen? Zoek dan contact met de TC.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)