Laatste nieuws

Trainingsrooster 2024 / 2025
Zaalplanning
Het nieuwe trainingsrooster is te vinden onder "Teams"In goed overleg en veel gepuzzel is het nieuwe trainingsrooster tot stand gekomen.We hebben ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling Jeugd 2024-2025
Jeugdbestuur
De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen.  Lees hieronder de voorlopige ...
Lees meer
11 mei: Heren 4 speelt bekerfinale in Ootmarsum
Hoofdcategorie
Morgen (zaterdag 11 mei) speelt Heren 4 om 16.30 de bekerfinale in Ootmarsum. ‘Dat is wel ver rijden..’ horen we sommige mensen denken. En ja, ...
Lees meer
Simplex/SSS haalt trio van VoCASA
Wedstrijdverslagen Heren 1
De selectie van Simplex/SSS Heren 1 krijgt steeds meer vorm voor een nieuw eredivisieseizoen. Mede dankzij de komst van drie spelers van VoCASA - ...
Lees meer
Agenda: SSSnerttoernooi op 1 juni
Activiteiten commissie
Op zaterdag 1 juni is het jaarlijkse SSSnerttoernooi ter afsluiting van het seizoen. Dames 6 organiseert dit jaar het feestelijke mixtoernooi met als ...
Lees meer
Joost Samsom keert terug als hoofdtrainer bij ...
Hoofdcategorie
Volleybalvereniging SSS kondigt met enthousiasme aan dat Joost Samsom met ingang van het seizoen 2024/2025 als hoofdtrainer Simplex/SSS Dames 1 zal ...
Lees meer

Buiten volleyballen op Sportpark Oosterbos

Voor wie de komende weken graag wil volleyballen in de buitenlucht, kan terecht op het grasveld of het zand bij het Sportpark Oosterbos. Het bestuur zoekt nog een toezichthouder die erop toeziet dat het protocol voor volleyballen in de buitenlucht wordt nageleefd.

De afgelopen weken heeft het bestuur van SSS onderzocht of vanuit de club trainingen in de buitenlucht georganiseerd kunnen worden. De jeugd mocht immers sinds eind april weer buiten sporten; volwassenen sinds vier weken met anderhalve meter afstand inachtneming.

Vooropgesteld, is dat wij als bestuur eerder hadden kunnen en moeten communiceren over het aanbod vanuit SSS. We vonden het een grote uitdaging om volleyballen in de buitenlucht te organiseren binnen de destijds geldende RIVM-maatregelen, terwijl SSS niet de beschikking heeft over een eigen buitenterrein en over materialen om buitenvelden op te zetten.

Het is mooi dat meerdere leden al zelf initiatieven hebben opgezet om te sporten. Desondanks willen wij als bestuur ook nog voor een aanbod zorgen, ook al ligt voor ons de focussen om te onderzoeken hoe wij als vereniging weer in de zaal kunnen volleyballen (wanneer dit weer mag).

Sportpark Oosterbos
SSS heeft uiteindelijk contact gezocht met ODIK voor de beschikbaarheid van het Sportpark Oosterbos. De korfbalvereniging heeft het grasveld en het zandterrein voor de dinsdag- en donderdagavond beschikbaar gesteld. Daar zijn wij als bestuur ontzettend blij mee.

Tot dusver is het grasveld ‘slechts’ voor de komende twee weken (week 24 en 25) beschikbaar, aangezien het grasveld vervolgens ingezaaid zal worden.

  • Voor wie graag gebruik wil maken van het buiten volleyballen: lees het protocol goed door;
  • Via dit formulier kan je je intekenen om gebruik te maken van het (gras- of zand)veld.

Toezichthouders gezocht
Het is echter belangrijk dat er altijd een toezichthouder aanwezig is, op het moment dat er SSS-teams volleyballen op de sportvelden bij Sportpark Oosterbos. Indien er geen toezichthouder is; dan kan het trainen niet doorgaan.
Tijdens een trainingsavond is een toezichthouder altijd eindverantwoordelijk (in het nemen van beslissingen)

Teken je hier in als toezichthouder.

Let op: een toezichthouder mag niet zelf deelnemen aan het spel (als speler, trainer of scheidsrechter). Het is wel mogelijk deze taak te rouleren, zolang de toezichthouder maar altijd het overzicht kan houden.
Lees onderaan het protocol wat de taak toezichthouder inhoudt.

Organisatie
Voor de CMV en jeugdspelers organiseert de Jeugd TC een afsluitend moment. De CMV krijgt een spelmiddag op vrijdag 19 juni achter De Meerwaarde; de jeugd speelt donderdag 11 juni een toernooi op Sportpark Oosterbos (lees hier). Morgen (dinsdag) volgt voor de jeugd meer informatie).

Seniorenleden dienen zelf een training te organiseren en zijn zelf verantwoordelijk voor de materialen (zoals het net en de ballen). Mocht je graag met een groep willen trainen, maar heb je geen materialen? Zoek dan contact met de TC.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)