Laatste nieuws

Afscheid nemen van Olaf
Hoofdcategorie
Woensdag 6 januari overleed Olaf Ratterman op 45-jarige leeftijd. Dinsdag 12 januari is er gelegenheid om afscheid van hem te nemen in zijn geliefde ...
Lees meer
Olaf Ratterman (45 jaar) overleden
Hoofdcategorie
Met grote verslagenheid heeft SSS kennis genomen dat Olaf Ratterman vandaag (woensdag 6 januari) onverwachts is overleden. Olaf is 45 jaar ...
Lees meer
Bielderman Koetsier/SSS H1 hervat Eredivisie op 9 ...
Heren 1
Bielderman Koetsier/SSS Heren 1 is onder strikte voorwaarden sinds 21 december weer aan het trainen. De Barneveldse hoofdmacht bereidt zich voor op ...
Lees meer
Melie van 't Land overleden
Hoofdcategorie
Met groot verdriet heeft SSS kennis genomen dat Melie van ‘t Land, lid van verdienste van SSS, afgelopen dinsdag (8 december) onverwachts is ...
Lees meer
Sneak Peak: wedstrijdshirt H1 & D1 met Hoofd ...
Sponsornieuws
Met dank aan onze Hoofd SponsorSSS stelen Heren 1 en Dames 1 de show met hun unieke wedstrijdshirts. Ben jij ook zo benieuwd hoe deze nieuwe ...
Lees meer
SSSinterklaasactie bij Rijnders Sport
SSS nieuws
Rijnders Sport heeft een Sinterklaasactie opgezet voor alle SSS-leden. Gratis je naam laten drukken op je gekochte shirt, jas of tas.
Lees meer

Afscheid nemen van Olaf

Woensdag 6 januari overleed Olaf Ratterman op 45-jarige leeftijd. Dinsdag 12 januari is er gelegenheid om afscheid van hem te nemen in zijn geliefde sporthal De Meerwaarde. Dit is in overleg met verschillende instanties opgezet en zal volgens de geldende coronamaatregelen plaatsvinden.

Bericht van de familie
Lieve mensen,

Wat een verdriet om het verlies van onze prachtige en lieve Olaf.

Komende dinsdag kunnen we Olaf het afscheid geven wat hij verdient en waar hij trots op zou zijn geweest. In zijn tweede huis op de plek waar hij graag was, in Sporthal De Meerwaarde. Ondanks de bijzondere coronatijd zijn wij enorm dankbaar dat dit mogelijk is gemaakt. Bijzonder grote dank aan Sporthal de Meerwaarde, volleybalvereniging SSS, Gemeente Barneveld en de GGD.

Laten we dus blij zijn om alles wat wel kan en deze gelegenheid koesteren! Tranen zijn mogelijk en zullen rijkelijk vloeien, elkaar een hand geven of een dikke knuffel kan dus helaas niet.

Namens de familie willen wij iedereen met klem vragen om alle geldende coronaregels en instructies te volgen. Laten we op die manier voor elkaar zorgen. Olaf zou niet anders gewild hebben.

Namens de hele familie,

Vasu (vrouw) en Ralph (broer)

Afscheid nemen
Dinsdag 12 januari is er van 17.00 tot 20.00 uur gelegenheid om afscheid van hem te nemen in zijn geliefde sporthal De Meerwaarde, Rietberglaan 4 te Barneveld.

Om iedereen de gelegenheid te geven om afscheid te kunnen nemen zijn de volgende tijdsblokken voor de betrokkenen:
- vrienden en collega’s vanuit de volleybal wereld zijn welkom tussen 17.00 en 18.15 uur.
- verdere familie, vrienden, (oud)collega’s, buren van Olaf en zijn familie zijn welkom tussen 18.30 en 19.45 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk rekening te houden met de ter plaatse geldende coronamaatregelen.

De crematieplechtigheid vindt woensdag 13 januari in crematorium Moscowa in besloten kring plaats.

Correspondentieadres:
Gerrit en Henny Ratterman
Vliegersvelderlaan 5, 3771 XE Barneveld

Nagedachtenis
Om de doorstroom - vanwege de coronamaatregelen - te houden zal er geen condoleanceregister zijn. Bij de ingang van De Meerwaarde wordt u wel gevraagd zich te registreren. Daar krijgt u ook een herdenkingskaartje, waar u thuis een boodschap aan de familie op kunt schrijven en deze vervolgens kunt opsturen naar bovenstaand correspondentieadres. 

Ter nagedachtenis verzamelt SSS verhalen en beeldmateriaal over de rijke volleybalgeschiedenis van Olaf. Deze verhalen en beelden - over SSS, maar ook zeker over zijn tijd bij andere clubs en impact op de volleybalgemeenschap - kunnen gemaild worden naar herinneringen.olaf@gmail.com.

Rouwadvertentie Olaf

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)