Laatste nieuws

The Green Army is back!
SSS nieuws
Afgelopen zaterdag hebben we als SSS Leden onze mannen naar de overwinning mogen juichen en wat was het fijn dat de Green Army ook weer terug was in ...
Lees meer
Spaar SSSponsorpunten bij PLUS Barneveld
Sponsornieuws
Spek de clubkas van SSS samen met PLUS Barneveld. Deze supermarkt organiseert van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november een unieke ...
Lees meer
Start seizoen 2021/2022
Corona nieuws
We mogen weer volleyballen met elkaar! Vanaf vandaag (maandag 16 augustus) gaan enkele teams weer de zaal. Dat is de start van het seizoen 2021/2022. ...
Lees meer
Barrooster 1e helft 2021/2022 staat online
CheerSSS
Het barrooster voor de 1e helft van het seizoen staat online... Bekijk goed wanneer jouw team bardienst heeft en zorg dat er bezetting is!!! ...
Lees meer
Training indeling 2021 / 2022
Zaalplanning
In nauwe samenwerking met de TC's is er weer een training indeling tot stand gekomen. En staat op deze website. We begrijpen dat we het niet iedereen ...
Lees meer
Nieuwe teamindelingen dames 2021/2022
Dames TC
Beste Dames van SSS, In de afgelopen weken is er een aantal afmeldingen geweest bij de dames. Een aantal teams kwam hierdoor op een te klein aantal ...
Lees meer

Buitensport bij SSS: wat kan er wel en niet?

Bewegen is gezond. Gelukkig mag er steeds meer om buiten te sporten, maar de sporthal blijft helaas gesloten voor de vereniging. Bij SSS zoeken we naar mogelijkheden om toch een aanbod te kunnen creëren. Hieronder lees je wat we al doen en wat we graag willen regelen.

Helaas heeft de persconferentie van maandag 8 maart weinig extra mogelijkheden gegeven wat betreft sporten. Het is nog steeds verboden om in binnenruimtes te sporten en om in groepslessen buiten te sporten. Per leeftijdsgroep verschillen de mogelijkheden.

Qua buitensportmogelijkheden is SSS momenteel gebonden aan het kunstgrasveld achter Sportcentrum De Meerwaarde; naar andere mogelijkheden zijn wij als club op zoek. We hopen dat onze leden daar graag in meedenken.

CMV en ABC-jeugd
Rijksoverheid: Kinderen tot en met 17 jaar mogen buiten wel in grotere teams sporten. Of buiten wedstrijden spelen met teams van hun eigen club.

CMV - vrijdagmiddag (16.00-17.00 en 17.15-18.15 uur)
Voor de CMV organiseert SSS vanaf vrijdag 12 maart elke vrijdagmiddag een activiteit op het veld achter De Meerwaarde. Dit gebeurt in twee groepen; verdeeld volgens de teams zoals aan het begin van het seizoen ook getraind werd: groep 1 16.00-17.00 uur en groep 2 17:15-18:15 uur.

Geef hier je op en geef door op welke dagen jij aanwezig bent! Als je nog niet weet of je op latere vrijdagen kan, vul het formulier dan later gerust nog een keer in.

  • SSS vraagt ouders om bij na het brengen en ophalen van kinderen z.s.m. weer het terrein te verlaten om ruimte te maken voor anderen. Publiek is niet toegestaan.
  • De sporthal is tijdens de activiteit dicht. Zorg ervoor dat uw kind omgekleed naar het veld komt, drinken mee heeft en thuis naar de wc is geweest.

ABC-jeugd - zaterdag (11.00-12.00 uur)
Voor de ABC-jeugd organiseert SSS al enkele weken op zaterdag een bootcamp onder leiding van Bram, Hugo en Robin uit Heren 1. Dit zal de komende zaterdag ook het geval zijn en plaatsvinden achter De Meerwaarde. De bootcamp is vrij toegankelijk; als je het leuk vindt mag een vriend/vriendin meegenomen worden. Geef dit dan wel even door.

Geef je hier op voor de bootcamp.

Senioren
Rijksoverheid:
- Jongvolwassenen van 18 tot en met 26 jaar mogen op sportaccomodaties buiten sporten. Of wedstrijden spelen met teams van de eigen club.

- Per 16 maart: Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Voorwaarde is wel dat zij 1,5 meter afstand houden.

We zijn als SSS met de gemeente en anderen in overleg over wat er mogelijk is voor senioren. Een belangrijke voorwaarde is dat sporten voor volwassenen in groepsverband op een buitensportaccomodatie plaatsvindt. Dit betekent dat openbare ruimtes als de Koewei en het grasveld bij de Lijsterhof geen opties zijn. 
We zijn momenteel met ODIK aan het bekijken hoe we deels van hun sportaccomodatie gebruik kunnen maken. Daar komt snel meer nieuws over.

We willen als SSS graag een buitensportlocatie realiseren voor een langere termijn en zijn naarstig op zoek naar een locatie waar een beachvolleyballocatie gerealiseerd kan worden. Mochten leden ideeën hebben voor een locatie of andere benodigdheden, geef dit door aan coronateam@sss-barneveld.nl

We hopen zo snel mogelijk met meer nieuwSSS te komen (voor senioren). 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:

A,B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab (6 t/m 12 jaar)
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)