Laatste nieuws

Anno Muller ontvangt zilveren officialspeld
Scheidsrechters coördinator
Anno Muller heeft donderdagavond zijn laatste wedstrijd in Barneveld van zijn scheidsrechtersloopbaan gefloten. De 77-jarige official heeft besloten ...
Lees meer
Bestel GelderSSSe Verleidingen (tot 8 april)
Activiteiten commissie
Voor onze jaarlijkse clubactie verkopen we weer Gelderse Verleidingen gemaakt door clubsponsor Echte Bakker van der Veer. Je kunt dit jaar 5 Gelderse ...
Lees meer
Agenda: 30 maart - LetterFeeSSSt
Activiteiten commissie
Zaterdag 30 maart hebben we weer een SSS feest op de planning staan! Trek je leukste, origineelste outfit aan, als je outfit maar begint met de ...
Lees meer
Word lid van de Club van 100 in 2024
Sponsornieuws
Wil jij in 2024 lid worden van de Club van 100 en draag bij aan het sponsordoel: de uitstraling van SSS in de sporthal een boost geven. Meld je aan ...
Lees meer
SSS met drie teams in halve finales NOJK
Jeugdbestuur
Bielderman Koetsier/SSS Jongens A, Jongens B en Jongens C komen zaterdag 17 februari in actie bij de halve finaleronde van de Nationale Open Jeugd ...
Lees meer
Agenda 16 maart: interviSSSie trainers
Nieuws
Kom op zaterdag 16 maart naar De Meerwaarde voor een intervisie tussen trainers van SSS. Robert Pleizier en Marcel Bakker leiden deze praktijksessie ...
Lees meer

Buitensport bij SSS: wat kan er wel en niet?

Bewegen is gezond. Gelukkig mag er steeds meer om buiten te sporten, maar de sporthal blijft helaas gesloten voor de vereniging. Bij SSS zoeken we naar mogelijkheden om toch een aanbod te kunnen creëren. Hieronder lees je wat we al doen en wat we graag willen regelen.

Helaas heeft de persconferentie van maandag 8 maart weinig extra mogelijkheden gegeven wat betreft sporten. Het is nog steeds verboden om in binnenruimtes te sporten en om in groepslessen buiten te sporten. Per leeftijdsgroep verschillen de mogelijkheden.

Qua buitensportmogelijkheden is SSS momenteel gebonden aan het kunstgrasveld achter Sportcentrum De Meerwaarde; naar andere mogelijkheden zijn wij als club op zoek. We hopen dat onze leden daar graag in meedenken.

CMV en ABC-jeugd
Rijksoverheid: Kinderen tot en met 17 jaar mogen buiten wel in grotere teams sporten. Of buiten wedstrijden spelen met teams van hun eigen club.

CMV - vrijdagmiddag (16.00-17.00 en 17.15-18.15 uur)
Voor de CMV organiseert SSS vanaf vrijdag 12 maart elke vrijdagmiddag een activiteit op het veld achter De Meerwaarde. Dit gebeurt in twee groepen; verdeeld volgens de teams zoals aan het begin van het seizoen ook getraind werd: groep 1 16.00-17.00 uur en groep 2 17:15-18:15 uur.

Geef hier je op en geef door op welke dagen jij aanwezig bent! Als je nog niet weet of je op latere vrijdagen kan, vul het formulier dan later gerust nog een keer in.

  • SSS vraagt ouders om bij na het brengen en ophalen van kinderen z.s.m. weer het terrein te verlaten om ruimte te maken voor anderen. Publiek is niet toegestaan.
  • De sporthal is tijdens de activiteit dicht. Zorg ervoor dat uw kind omgekleed naar het veld komt, drinken mee heeft en thuis naar de wc is geweest.

ABC-jeugd - zaterdag (11.00-12.00 uur)
Voor de ABC-jeugd organiseert SSS al enkele weken op zaterdag een bootcamp onder leiding van Bram, Hugo en Robin uit Heren 1. Dit zal de komende zaterdag ook het geval zijn en plaatsvinden achter De Meerwaarde. De bootcamp is vrij toegankelijk; als je het leuk vindt mag een vriend/vriendin meegenomen worden. Geef dit dan wel even door.

Geef je hier op voor de bootcamp.

Senioren
Rijksoverheid:
- Jongvolwassenen van 18 tot en met 26 jaar mogen op sportaccomodaties buiten sporten. Of wedstrijden spelen met teams van de eigen club.

- Per 16 maart: Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Voorwaarde is wel dat zij 1,5 meter afstand houden.

We zijn als SSS met de gemeente en anderen in overleg over wat er mogelijk is voor senioren. Een belangrijke voorwaarde is dat sporten voor volwassenen in groepsverband op een buitensportaccomodatie plaatsvindt. Dit betekent dat openbare ruimtes als de Koewei en het grasveld bij de Lijsterhof geen opties zijn. 
We zijn momenteel met ODIK aan het bekijken hoe we deels van hun sportaccomodatie gebruik kunnen maken. Daar komt snel meer nieuws over.

We willen als SSS graag een buitensportlocatie realiseren voor een langere termijn en zijn naarstig op zoek naar een locatie waar een beachvolleyballocatie gerealiseerd kan worden. Mochten leden ideeën hebben voor een locatie of andere benodigdheden, geef dit door aan coronateam@sss-barneveld.nl

We hopen zo snel mogelijk met meer nieuwSSS te komen (voor senioren). 

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)