Laatste nieuws

VoSSSenjacht voor CMV groot succes
Activiteiten commissie
Vrijdag 25 juni hebben we als afsluiting van de CMV van dit seizoen een voSSSenjacht gedaan. Het was een groot succes! De kinderen vonden het ...
Lees meer
Jeugdtrainingen in Juni
Jeugdbestuur
Beste ouders/verzorgers, jeugdspelers en speelsters,  Zoals aangegeven in de nieuwsbrief zouden wij nog met extra informatie komen over de ...
Lees meer
Voorlopige teamindelingen 2021/2022 (dames en ...
Bestuur
De afgelopen tijd zijn de Dames en Heren TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze ...
Lees meer
SSS en coronamaatregelen per 19 mei
Corona nieuws
Vanaf woensdag 19 mei zijn er weer enkele versoepelingen binnen de coronamaatregelen. Hierdoor is er ook meer mogelijk om te sporten. Lees hier hoe ...
Lees meer
Stem op SSS bij Club van het Jaar 2021!
Hoofdcategorie
Volleybalvereniging SSS is genomineerd voor de verkiezing Club van het Jaar 2021. Dit jaar staat het thema 'veerkracht' centraal en dat heeft SSS ...
Lees meer
Nevobo en SSS presenteren de Olaf Ratterman ...
Heren 1
De op 6 januari overleden trainer/coach Olaf Ratterman van Bielderman Koetsier/SSS wordt op maandag 3 mei in Barneveld geëerd met de Olaf Ratterman ...
Lees meer

Per 7 juni trainen in De Meerwaarde

Vanaf maandag 7 juni mogen en gaan we weer allemaal echt volleyballen in onze geliefde De Meerwaarde. De jeugd is sinds deze week al aan het sporten in de hal; vanaf maandag nodigen de Dames en Heren TC ook de senioren uit om in ieder geval één keer in de zaal te trainen. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat en wat de maatregelen zijn.

We hebben de afgelopen periode gelukkig - als het droog was (of zelfs in de regen) - op het gras en in het zand bij ODIK kunnen volleyballen. Dat blijft de komende weken ook beschikbaar. Binnenkort komt er meer informatie over tot wanneer deze mogelijkheid blijft.

Sinds maandag 31 mei is de jeugd weer in training gegaan in De Meerwaarde. Zij gaan drie weken lang in blokken samen trainen (lees hier). Ook Heren 1 is in voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

Seniorenteams
De seniorenteams mogen ook weer binnen trainen. Arjan (Dames TC) en Adriaan (Heren TC) willen graag dat alle seniorenteams in de nieuwe samenstelling volgende week (7-11 juni) in ieder geval één keer in De Meerwaarde gaan trainen. Adriaan en Arjan gaan dan alle teams langs om te inventariseren wat de teams de komende weken graag willen qua training: binnen of buiten trainen (en voor hoeveel weken).

We kunnen ons voorstellen dat sommigen dat nog spannend vinden om 'gewoon' binnen te trainen. Overleg in dat geval met je trainer. Als meerdere in het team of het volledige team liever niet binnen traint, zoek dan contact met Arjan of Adriaan om hier afspraken over te maken.

Na de komende trainingsweek komt er meer info over de laatste trainingsweken van het seizoen.

Trainingsrooster
Bij het trainingsrooster hebben de TC's geprobeerd zoveel mogelijk het 'oude' schema aan te houden. Aangezien de blokken met jeugdtrainingen al ingedeeld waren, is dit niet overal gelukt. Bekijk hier wanneer je moet trainen.
De volgende teams sluiten in week 22 na afloop De Meerwaarde: Dames 3 (maandag), Heren 3 (dinsdag), Meisjes B (woensdag), Heren 2 (donderdag)

Maatregelen
Gelukkig kan er steeds meer. Zowel qua volleybal als ook daarbuiten. Het blijft belangrijk dat we ons allen aan de maatregelen houden die nog steeds gelden. Klik hier voor het protocol voor de trainingen.

Belangrijkste maatregelen:

 • Bij klachten blijf je thuis (en laat je je testen)
 • In De Meerwaarde geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapjesplicht. Tijdens het sporten mag dit mondkapje af.
 • Was voor en na afloop je handen en onderarmen met water en zeep. Of desinfecteer je handen bij binnenkomst.
 • Kleedruimtes en douchevoorzieningen zijn geopend. Desondanks, kom bij voorkeur omgekleed naar de sporthal en douche thuis.
 • Het coronateam heeft geen looproutes afgeplakt, maar vraagt iedereen om de looproutes van eerder dit seizoen aan te houden, zodat iedereen zoveel mogelijk zich kan houden aan de 1,5 meter afstand.
 • Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van de training en verlaat na het trainen direct de sporthal.

Tijdens het sporten:

 • Leden tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden, zowel binnen als buiten het veld niet.
  Voor trainers geldt: houd 1,5 meter afstand met sporters van 13 jaar en ouder tenzij noodzakelijk voor (veilige) beoefening/begeleiding van de sport.
 • Per 5 juni: tijdens de training/wedstrijd hoeven de sporters onderling geen 1,5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening. Dit geldt voor alle leeftijden.
 • Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een punt of bij een wissel.

Kantine:
Hoewel CheerSSS onder bepaalde voorwaarden weer geopend mag worden, kiest SSS ervoor om de deuren van CheerSSS pas in augustus weer te openen. Aangezien het nog onduidelijk is hoelang we trainen en de kantine maandenlang niet gebruikt is, willen we in augustus schoon, fris en met een vol assortiment (inclusief nieuwe producten!) starten.

0
0
0
s2smodern
Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)