Laatste nieuws

Start competitie: geen publiek, wel SSS TV en ...
Corona nieuws
De competitie gaat van start voor het seizoen 2020/2021. Hartstikke mooi dat er weer gespeeld kan worden om de overwinning. Iedere vereniging heeft ...
Lees meer
Wijzigingen wedstrijden
Wedstrijdsecretariaat
Wim Wijnveen stopt na meer dan 30 jaar (!) als wedstrijdsecretaris bij SSS. Vanaf het seizoen 2020/2021 wordt Wim opgevolgd door Bert ...
Lees meer
OefenwedSSStrijden: programma & protocol
Corona
De komende weken spelen alle teams van SSS oefenwedstrijden in aanloop naar de start van de competitie. Helaas is een SSStartdag dit seizoen niet ...
Lees meer
Beach clinic groot succes!
Jeugdbestuur
Dinsdag 25 augustus waren de kersverse Nederlands kampioenen Beachvolleybal Jasper Bouter en Ruben Penninga van Beachvolley bij SSS voor een ...
Lees meer
Protocol: CheerSSS (kantine, tribune en ...
Corona protocollen
In onderstaand protocol wordt uitgelegd wat de maatregelen zijn om gebruik te kunnen maken van CheerSSS, wat er van je verwacht wordt met bardiensten ...
Lees meer
Starten met trainen & coronamaatregelen
Corona
We mogen (bijna) weer volleyballen in De Meerwaarde. Wat ontzettend fijn dat we binnenkort weer mogen trainen, wedstrijden spelen en in de kantine ...
Lees meer

Update teamindeling heren 2019-2020

Twee maanden geleden presenteerde de Heren TC en voorlopige teamindeling voor het seizoen 2019-2020. Daarna hebben de nodige ontwikkelingen plaatsgevonden om de teams op een aantal plekken te wijzigen. Klik hier voor de nieuwe teamindeling.

De belangrijkste beslissing is dat SSS komend seizoen opnieuw acht herenteams heeft die competitie spelen en één recreantengroep heeft. De TC ziet ervanaf om een team terug te trekken en de teams samen te voegen om een aantal redenen. Allereerst zouden alle teams dan minimaal twaalf spelers hebben, sommigen zelfs dertien of veertien spelers, en dat is volgens ons niet wenselijk. Iedereen wil het liefst wedstrijden spelen en op deze manier moeten er veel spelers op de bank zitten. Daarnaast hebben we in alle teams voldoende spelers om de competitie aan te gaan. Ten slotte bieden we zo (jeugd)spelers de kans om met hogere teams mee te trainen en mee te spelen, een gegeven wat bij SSS altijd een succes is geweest.

Wij beseffen ons ook dat niet iedereen zijn wens heeft zien uitkomen, dat niet alle posities dubbel bezet zijn en dat je misschien denkt dat er in een hoger team een plekje vrij voor jou is. We hebben iedereen in alle teams hard nodig en bieden dus iedereen de mogelijkheid zoveel te trainen als hij wil. Mocht je dus bij een hoger team willen meetrainen en heb je dat nog niet aangegeven, laat het vooral weten.

De teamindeling die vandaag (2 juli) online is komen te staan, is waarschijnlijk nog geen definitieve indeling. Ook al zouden wij als TC ook graag met een definitieve indeling de vakantie in willen gaan, er speelt nog een aantal zaken die invloed zal hebben op de indeling. Wij verwachten dat dit voor kleine wijzigingen zal zorgen, waardoor we ervoor gekozen hebben om deze update online te zetten.

Trainers (vacatures)
Wat betreft trainer/coaches zijn wij als Heren TC heel blij met het feit dat dit bijna rond is voor het komende seizoen. Naast de trainers die bij de vorige indeling gemeld waren (lees hier), is een aantal plekken verder ingevuld. Tom Buijs en Lourens van der Linden gaan Olaf Ratterman bij Heren 1 assisteren. SSS H2 heeft met Kees Jan van Garderen een nieuwe trainer/coach; daarnaast blijft Gert Hoogendoorn dit team trainen geven.
Op dit moment is er alleen nog voor Heren 4 een vacature. Aan het begin van het seizoen staat er hoe dan ook een trainer voor de groep; die zekerheid kunnen wij als TC geven. Wij zijn nog in gesprek over een vaste aanstelling voor de positie van trainer/coach; mocht je een tip hebben, geef het vooral door.

Start seizoen 2019/2020
Het is nog niet bekend wanneer de eerste trainingen zullen beginnen en hoe het trainingsrooster eruit komt te zien. Dat wordt z.s.m. bekend gemaakt.
De Nevobo heeft onlangs een conceptindeling online gezet: https://www.volleybal.nl/competitie/vereniging/CKL8Z1I?activetab=stand.
Verder kan je alvast in je agenda zetten dat op zaterdag 7 september de SSStartdag is, waarbij alle teams weer in actief zullen komen in De Meerwaarde.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

Fijne vakantie!

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bert Glismeijer
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Henk-Jan Ebbers
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl
T
elefoon: 06-12079483

Heren TC:
Gepko Hahn
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)