Laatste nieuws

NieuwSSSflitSSS 2019/2020 nr. 1
SSS nieuws
Lees hier de eerste NieuwSSSflitSSS van het seizoen 2019/2020, met belangrijke info over het jubileumjaar van SSS. SSS viert dit seizoen feest! Het ...
Lees meer
Advisie/SSS haalt Cas Abraham terug naar Barneveld
Heren 1
Cas Abraham speelt dit seizoen voor Advisie/SSS. Na eredivisie-avonturen bij het Talent Team en Draisma Dynamo keert de 20-jarige Barnevelder terug ...
Lees meer
Barrooster 2019 staat online!
CheerSSS
Het barrooster voor de eerste helft van het seizoen staat weer online! Dus graag samen met je team er voor zorgen dat we te allen tijde barbezetting ...
Lees meer
SSStartdag - 7 september 2019
Activiteiten commissie
Volleybalvereniging SSS bestaat op 10 april 2020 precies 60 jaar. Het jubileumjaar start op zaterdag 7 september officieel met de SSStartdag. Vanaf ...
Lees meer
Trainingrooster
Zaalplanning
Beste allen, Het is zover! Het nieuwe trainingschema staat op de site; zie TEAMS -> Trainingsrooster Maandag 2 september 2019 starten alle ...
Lees meer
Advisie/SSS presenteert zich op SSStartdag (7 ...
Hoofdcategorie
Zaterdag 7 september wordt de vernieuwde selectie van Advisie/SSS gepresenteerd op de SSStartdag van de vereniging. De Barneveldse hoofdmacht speelt ...
Lees meer

Update teamindeling heren 2019-2020

Twee maanden geleden presenteerde de Heren TC en voorlopige teamindeling voor het seizoen 2019-2020. Daarna hebben de nodige ontwikkelingen plaatsgevonden om de teams op een aantal plekken te wijzigen. Klik hier voor de nieuwe teamindeling.

De belangrijkste beslissing is dat SSS komend seizoen opnieuw acht herenteams heeft die competitie spelen en één recreantengroep heeft. De TC ziet ervanaf om een team terug te trekken en de teams samen te voegen om een aantal redenen. Allereerst zouden alle teams dan minimaal twaalf spelers hebben, sommigen zelfs dertien of veertien spelers, en dat is volgens ons niet wenselijk. Iedereen wil het liefst wedstrijden spelen en op deze manier moeten er veel spelers op de bank zitten. Daarnaast hebben we in alle teams voldoende spelers om de competitie aan te gaan. Ten slotte bieden we zo (jeugd)spelers de kans om met hogere teams mee te trainen en mee te spelen, een gegeven wat bij SSS altijd een succes is geweest.

Wij beseffen ons ook dat niet iedereen zijn wens heeft zien uitkomen, dat niet alle posities dubbel bezet zijn en dat je misschien denkt dat er in een hoger team een plekje vrij voor jou is. We hebben iedereen in alle teams hard nodig en bieden dus iedereen de mogelijkheid zoveel te trainen als hij wil. Mocht je dus bij een hoger team willen meetrainen en heb je dat nog niet aangegeven, laat het vooral weten.

De teamindeling die vandaag (2 juli) online is komen te staan, is waarschijnlijk nog geen definitieve indeling. Ook al zouden wij als TC ook graag met een definitieve indeling de vakantie in willen gaan, er speelt nog een aantal zaken die invloed zal hebben op de indeling. Wij verwachten dat dit voor kleine wijzigingen zal zorgen, waardoor we ervoor gekozen hebben om deze update online te zetten.

Trainers (vacatures)
Wat betreft trainer/coaches zijn wij als Heren TC heel blij met het feit dat dit bijna rond is voor het komende seizoen. Naast de trainers die bij de vorige indeling gemeld waren (lees hier), is een aantal plekken verder ingevuld. Tom Buijs en Lourens van der Linden gaan Olaf Ratterman bij Heren 1 assisteren. SSS H2 heeft met Kees Jan van Garderen een nieuwe trainer/coach; daarnaast blijft Gert Hoogendoorn dit team trainen geven.
Op dit moment is er alleen nog voor Heren 4 een vacature. Aan het begin van het seizoen staat er hoe dan ook een trainer voor de groep; die zekerheid kunnen wij als TC geven. Wij zijn nog in gesprek over een vaste aanstelling voor de positie van trainer/coach; mocht je een tip hebben, geef het vooral door.

Start seizoen 2019/2020
Het is nog niet bekend wanneer de eerste trainingen zullen beginnen en hoe het trainingsrooster eruit komt te zien. Dat wordt z.s.m. bekend gemaakt.
De Nevobo heeft onlangs een conceptindeling online gezet: https://www.volleybal.nl/competitie/vereniging/CKL8Z1I?activetab=stand.
Verder kan je alvast in je agenda zetten dat op zaterdag 7 september de SSStartdag is, waarbij alle teams weer in actief zullen komen in De Meerwaarde.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

Fijne vakantie!

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bert Glismeijer
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Henk-Jan Ebbers
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl
T
elefoon: 06-12079483

Heren TC:
Gepko Hahn
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)