Laatste nieuws

Vier jeugdkampioenen bij Bielderman Koetsier / SSS
Jeugdbestuur
Vier jeugdteams van Bielderman Koetsier/SSS hebben in de tweede seizoenshelft een mooi kampioenschap behaald!  Jongens A1De Jongens A1 moest in ...
Lees meer
Stijn Held na twaalf jaar terug bij SSS
Heren 1
Barnevelder Stijn Held speelt komend seizoen voor eredivisionist Simplex/SSS. De 29-jarige spelverdeler komt over van topploeg Active Living Orion en ...
Lees meer
Volgend seizoen Heren 1 in de BeNe Conference
Heren 1
De Belgische Volleybal Liga en de Coöperatie Eredivisie Volleybal Nederland (CEVN), in overleg en akkoord met de beide nationale federaties Nevobo ...
Lees meer
Simplex/SSS H1 eindigt op zesde plek na verlies ...
Wedstrijdverslagen Heren 1
Simplex/SSS Heren 1 is er niet in geslaagd om de halve finales om het landskampioenschap te bereiken. De Barnevelders dwongen Nova Tech Lycurgus tot ...
Lees meer
Dames 2 behaalt direct promotie naar 2de Divisie!
Wedstrijdverslagen Dames 2
Afgelopen seizoen 2022-2023 had het toenmalige Dames 3 de promotie naar de 3de divisie via een uiterst succes seizoen en PD wedstijden verdiend. De ...
Lees meer
Moedig SSS Jongens A aan bij NOJK-finale in ...
Jeugdbestuur
Zaterdag 30 maart speelt de Jongens A van Bielderman Koetsier/SSS de finaleronde van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Het Barneveldse ...
Lees meer

Protocol voor tegenstanders in De Meerwaarde

Het is mooi dat wedstrijden gespeeld kunnen worden in De Meerwaarde. Voor iedereen gelden de basisregels vanuit de RIVM, maar SSS heeft ook eigen protocollen opgesteld voor bezoekers. Voor tegenstanders gelden enkele andere regels dan voor SSS-leden. Lees hier wat het protocol betekent voor uitteams die op bezoek komen in De Meerwaarde. Een gezond verstand vormt de basis van een gezonde omgeving bij SSS.

Update: maandag 23 augustus. Onderstaande maatregelen gelden tot nader bericht.

Belangrijke voorzorgsmaatregelen
Voor het betreden van De Meerwaarde (en CheerSSS) gelden de maatregelen van het RIVM. Blijf thuis en laat je testen, als:

  • ...je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
  • ...iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • ...een familielid in de afgelopen twee weken positief getest is op corona.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

Aankomst

  • Wij verwachten jullie maximaal 35 minuten voor aanvang van de start van de wedstrijd bij de ingang van De Meerwaarde. Bij de ingang zal iemand van de thuisspelende ploeg jullie ontvangen en naar het juiste veld en/of de beschikbare kleedkamer begeleiden (via de aangegeven looproutes).
  • Bij binnenkomst vragen wij jullie je handen te desinfecteren bij de daarvoor bestemde desinfectiepaal.
  • Als jullie moeten wachten tot het veld beschikbaar is, gebeurt dat bij voorkeur buiten (of in de auto). Dit kan eventueel ook in de kleedkamer of in de gang (als hier ruimte voor ons). Houd hierbij - als jullie 18 jaar of ouder zijn - altijd 1,5 meter afstand tot elkaar.

Voor- en na de wedstrijd

  • Kom op het aangegeven tijdstip en verlaat na afloop zo snel mogelijk het SSSportcentrum.
  • Neem geen publiek mee. Kom alleen met spelers en coaches. Noodzakelijke begeleiding (een ouder die moet rijden voor minderjarigen) is wel toegestaan en kan plaatsnemen op de tribune. Kom met zo min mogelijk chauffers/begeleiding.
    Chauffeurs (ouders van minderjarigen) kunnen plaatsnemen op de tribune; hiervoor geldt een registratieplicht.
  • Kom zoveel mogelijk in je sportkleding naar de sporthal; voor de doorstroming. De kleedkamers zijn open; na afloop kan er gedoucht worden; toiletten zijn beschikbaar,
  • Zitplaatsen in CheerSSS en op de tribune zijn alleen voor SSS-leden. Uitspelende teams kunnen wel een (niet-alcoholische) consumptie afhalen in CheerSSS.

Maatregelen rondom de wedstrijd

  • Beide teams vullen voor aanvang van de wedstrijd het DWF (bij oefenwedstrijden een registratieformulier) in. Vul het DWF bij voorkeur al thuis in.
    Deze contactgegevens worden uitsluitend gedeeld met de GGD op hun verzoek voor bron- en contactonderzoek. SSS vernietigt de papieren gegevens bij oefenwedstrijden na twee weken.
  • Gebruik ballen uit de ballentas van je eigen team. Van tegenstanders wordt verwacht zelf ballen mee te nemen.
  • Schud geen handen, maar begroet collega’s en teams wel. Voorbeelden:
    o Line-up aan het begin van de wedstrijd op eigen achterlijn. Op fluitsignaal tegenstander en arbitrage groeten met geklap en veld inlopen.
    o Line-up aan het eind van de wedstrijd op de 3-meter lijn elkaar groeten/bedanken met geklap.
  • Houd buiten het veld 1,5 meter afstand van elkaar. Dit geldt ook voor teamgenoten onderling.
  • Vermijd onnodig contact en geschreeuw rondom het vieren van punten.
    De Nevobo laat weten dat het niet toegestaan is om te schreeuwen, yells te doen of door het net naar de tegenstander te schreeuwen, dit valt onder onbehoorlijk gedrag. Het bescheiden vieren van een punt is wel toegestaan.
  • Tussen de sets door - voor de wisseling van speelhelft - maken teams de spelersbanken en stoelen schoon.
  • Drink alleen uit je eigen fles (TIP: schrijf je naam op de fles/bidon).

Protocol voor CMV (SSS en tegenstanders)

Voor CMV-wedstrijden gelden enkele uitzonderingen op bovenstaand protocol, omdat de CMV-competitie een ander format kent. Alle teams komen op een zaterdag naar één sporthal. Voor de CMV-competitie in De Meerwaarde gelden de volgende maatregelen.

  • Er is geen publiek toegestaan (niet van SSS en niet van uitspelende teams).
  • Kom alleen met spelers en de coach. Noodzakelijke begeleiding (een ouder die moet rijden voor minderjarigen) is wel toegestaan.
  • Kom maximaal 20 minuten voor aanvang van je eerste wedstrijd naar De Meerwaarde. Bij de ingang zal iemand van SSS jullie ontvangen en naar het juiste veld en/of de beschikbare kleedkamer begeleiden (via de aangegeven looproutes).
  • Kom zoveel mogelijk in je sportkleding naar de sporthal. De kleedkamers zijn beperkt open (max. 9 personen tegelijk in de kleedkamer).
  • Ouders die als begeleiding (bijv. chauffeur) mee zijn, kunnen plaatsnemen in CheerSSS of op de tribune; op de vaste zitplaatsen. Hierbij geldt een registratieplicht.
  • Verlaat na afloop vervolgens zo snel mogelijk De Meerwaarde volgens de aangegeven looproutes.
  • Bij wedstrijden worden de ballen van SSS gebruikt.
  • Leden tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden, zowel binnen als buiten het veld niet.
    Iedereen van 18 jaar en ouder houden onderling altijd minimaal 1,5 meter afstand. Zij hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot sporters tot en met 12 jaar.

Lees op de website (www.sss-barneveld.nl) de laatste informatie en de protocollen. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij coronateam@sss-barneveld.nl.

Met SSSportieve groet,

SSS Barneveld

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)