Laatste nieuws

Trainingsrooster 2024 / 2025
Zaalplanning
Het nieuwe trainingsrooster is te vinden onder "Teams"In goed overleg en veel gepuzzel is het nieuwe trainingsrooster tot stand gekomen.We hebben ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling Jeugd 2024-2025
Jeugdbestuur
De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen.  Lees hieronder de voorlopige ...
Lees meer
11 mei: Heren 4 speelt bekerfinale in Ootmarsum
Hoofdcategorie
Morgen (zaterdag 11 mei) speelt Heren 4 om 16.30 de bekerfinale in Ootmarsum. ‘Dat is wel ver rijden..’ horen we sommige mensen denken. En ja, ...
Lees meer
Simplex/SSS haalt trio van VoCASA
Wedstrijdverslagen Heren 1
De selectie van Simplex/SSS Heren 1 krijgt steeds meer vorm voor een nieuw eredivisieseizoen. Mede dankzij de komst van drie spelers van VoCASA - ...
Lees meer
Agenda: SSSnerttoernooi op 1 juni
Activiteiten commissie
Op zaterdag 1 juni is het jaarlijkse SSSnerttoernooi ter afsluiting van het seizoen. Dames 6 organiseert dit jaar het feestelijke mixtoernooi met als ...
Lees meer
Joost Samsom keert terug als hoofdtrainer bij ...
Hoofdcategorie
Volleybalvereniging SSS kondigt met enthousiasme aan dat Joost Samsom met ingang van het seizoen 2024/2025 als hoofdtrainer Simplex/SSS Dames 1 zal ...
Lees meer

Update coronaprotocol: kantine gesloten en geen publiek

Met ingang van dinsdag 29 september gelden nieuwe maatregelen bij SSS - aangestuurd vanuit de Rijksoverheid - in de strijd tegen het coronavirus. De belangrijkste aanpassingen voor SSS zijn dat CheerSSS per direct gesloten is en dat er geen publiek welkom is (bij trainingen en wedstrijden).

Op de persconferentie van maandag 28 september zijn nieuwe maatregelen afgekondigd vanuit de Rijksoverheid. Deze hebben ook gevolgen voor sportverenigingen. De twee belangrijkste wijzigingen voor sportverenigingen zijn:

  • Sportkantines zijn dicht. CheerSSS is gesloten.
    • Let op: het barrooster blijft gehandhaafd voor het openen en sluiten van de sporthal. Klik hier voor meer info.
  • Alle sportwedstrijden worden gespeeld zonder publiek. Ook bij de training mogen mensen niet komen kijken.
    • Alleen noodzakelijke begeleiding (een beperkt aantal chauffeurs voor minderjarige spelers van uitteams) is welkom en moet plaatsnemen op de tribune.  

De nieuwe maatregelen over de ontvangst van een maximum aantal gasten thuis (max. 3 gasten) én de maximum aantallen in ruimtes (max. 30 mensen binnen; excl. actieve sporters) betekenen het volgende voor SSS:

  • Kom zoveel mogelijk omgekleed naar De Meerwaarde en verlaat de sporthal zo snel mogelijk na je training en wedstrijd.
    Kleedkamers (max. 9 personen) en doucheruimtes (max. 4 personen) zijn geopend, maar het advies is om thuis om te kleden en te douchen.
  • Thuisspelende teams komen bij hun wedstrijd max. 45 minuten voor aanvang van de start van de wedstrijd naar De Meerwaarde en wachten op de tribune (op de gemarkeerde zitplaatsen) tot het veld beschikbaar is.
    • Uitspelende teams komen max. 35 minuten voor aanvang van de start van de wedstrijd naar De Meerwaarde en worden door de coronaverantwoordelijke van het team ontvangen bij de ingang van de sporthal en naar het juiste veld of de kleedkamer gewezen.
  • Scheidsrechters kunnen zich boven melden bij de wedstrijdleiding. Het verzoek is om zo kort mogelijk in De Meerwaarde te verschijnen; ca. 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd.

  • Activiteiten: Diner Rouler (gepland op 2 oktober) en het Jeugdfeest (gepland op 3 oktober) zijn tot nader bericht afgelast. 
  • De algemene ledenvergadering (gepland op vrijdag 9 oktober) gaat door, maar zal (grotendeels) online te volgen zijn. Hierover vindt binnenkort meer bericht plaats.

 

Lees hier informatie over alle protcollen van SSS.

Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar coronateam@sss-barneveld.nl.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)