Laatste nieuws

Voorlopige teamindeling dames 2020/2021
Dames TC
Na het plotseling afgebroken seizoen, richten we ons als Dames TC toch maar weer op de komende volleybaljaargang. Voor sommige teams was het een ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling heren 2020/2021
Heren TC
Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020/2021. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling Jeugd A,B,C en CMV
Jeugdbestuur
Ondanks de abrupte stop van het seizoen zijn we al weer bezig met het siezoen dat hopelijk komen gaat.Het komend seizoen zullen we starten met 12 ...
Lees meer
Robin Boekhoudt maakt stap naar Heren 1
Heren 1
Olaf Ratterman haalt de 19-jarige Robin Boekhoudt van het tweede naar het eerste team van SSS. De 2,05 meter lange Apeldoorner completeert daarmee de ...
Lees meer
Update van het bestuur (22 april)
Bestuur
Het zijn bijzondere en onzekere tijden. Voor de samenleving als geheel, voor onze leden en ook voor ons als club. In dit bericht hopen wij als ...
Lees meer
Olaf Ratterman ook komend seizoen hoofdtrainer ...
Heren 1
SSS Heren 1 staat komend seizoen opnieuw onder de leiding van trainer/coach Olaf Ratterman. De 45-jarige Arnhemmer gaat zijn tweede seizoen in als ...
Lees meer

Voorlopige teamindeling dames 2020/2021

Na het plotseling afgebroken seizoen, richten we ons als Dames TC toch maar weer op de komende volleybaljaargang. Voor sommige teams was het een teleurstellend jaar, andere teams waren nog in de race voor een goede klassering. I.v.m. de coronamaatregelen lag alles in één keer helemaal stil, geen mogelijkheden om mee te trainen, geen wedstrijden om nog te kijken, dus ook een lastige klus om de indeling te maken.

Ook moesten er veel junioren in de dameslijn worden ingepast. We hebben geprobeerd met zoveel mogelijk wensen rekening te houden. We begrijpen heel goed, dat het niet voor iedereen het ideale plaatje is, maar hopen ook dat jullie begrijpen dat we het zorgvuldig en met de beste bedoelingen hebben gedaan. Het betreft ook echt nog een voorlopige indeling!

Daar waar we de trainers/trainsters al met zekerheid weten hebben we die er bij gezet. Voor veel teams zijn we in gesprek met trainers en hopen die ook zo snel mogelijk bekend te maken.

De trainingen zullen pas weer starten na de zomer, we hopen dat we dan weer lekker kunnen trainen en spelen!

Klik hier voor de indeling.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met de Dames TC. Mailen: damestc@sss-barneveld.nl of bellen met Henkjan: 06-12079483

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling heren 2020/2021

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020/2021. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende weken nog wel het één en ander veranderen.

De Heren TC kende afgelopen seizoen een seizoen waar jaren naartoe is gebouwd. Maar liefst drie teams promoveerden (Heren 2, Heren 3 en Heren 6) en alle andere teams speelden zich eenvoudig veilig, waarvan de meeste teams zelfs in het linkerrijtje eindigden.

Met slechts enkele afmeldingen was het een optie om de teams grotendeels hetzelfde te houden, maar het lijkt ons goed om juist nu door te pakken en vooruit te kijken in de samenstellingen van de teams. Er komen meerdere jeugdspelers door, een trio spelers schuift door naar de eredivisie en sommigen willen vrijwillig een stapje terug doen of voor een andere positie gaan. Dat zorgt ervoor dat de indeling volledig gedaan is: het juiste doen voor de vereniging, maar ook zoveel mogelijk een mate van tevredenheid proberen te creëren bij iedere speler.

Hierbij heeft de TC bijvoorbeeld Heren 2 en Heren 3 als selectie tegen het licht gehouden, in overleg ook met Olaf Ratterman met betrekking tot Heren 1. Met de promoties van zowel Heren 2 als Heren 3 heeft de TC ook besloten dat Heren 3 komend seizoen een tweede keer in de week gaat trainen.
Daarnaast is Heren 4, 5 en 6 als één blok bekeken; drie teams in de promotieklasse en eerste klasse. Hierbij is het belangrijk dat sommige spelers een voorkeur hebben voor de zaterdag en anderen voor de donderdagavond.
Verder verdienen de teams als Heren 7, Heren 8 en Heren Trim evenveel de aandacht, waarbij de tweede klasse een mooi (start)niveau is voor bijvoorbeeld spelers die voor het eerst in de senioren komen spelen.

Indeling
Bij de voorlopige indeling is nog niet alles ingevuld. Zo zoekt de Heren TC nog naar middenaanvallers voor het tweede en derde; en naar spelverdelers voor de teams in de eerste/promotieklasse. Daarentegen heeft de herenlijn van SSS een overschot aan passer/lopers en diagonalen, waardoor schuiven niet altijd naar ieders wens ging; hopelijk wel naar ieders tevredenheid.

In een later stadium wordt bekend hoe het trainingsschema eruit gaat zien. Heren 2 en Heren 3 trainen twee keer per week; de andere teams hebben één teamtraining. Daarnaast wordt er nog gekeken naar extra trainingen voor spelers die vaker willen trainen.

Wat betreft de trainer/coaches is de Heren TC ontzettend blij dat alle trainer/coaches van het afgelopen seizoen door wilden gaan: Olaf, Lourens, Kees Jan, Mark, Hans, Henrieke, Rob, Henk en René, top dat jullie door willen!
Olaf en Lourens gaan bij Heren 1 de ondersteuning krijgen van Thijs van Noorden en Hans Seubring. Gert Hoogendoorn gaat een extra training geven, bij Heren 3. Daarnaast schuiven Hans Wagensveld en Henrieke Hahn door naar Heren 4 respectievelijk Heren 5.

Zoals in de indeling te zien is, is er nog één vacature open. Momenteel voeren we als Heren TC verregaande gesprekken om de trainer/coachpositie bij Heren 6 in te vullen. Aangezien dit nog niet volledig rond is, plaatsen we deze naam nog niet. Dit hopen we zo snel mogelijk te kunnen communiceren.

Contact
Dan rest nog de vraag wanneer we weer met elkaar kunnen gaan trainen. Dat is helaas nog een grote onzekerheid. Het is zeker dat wij er als SSS klaar voor zullen zijn. Tot die tijd: blijf gezond, houd je fit en let een beetje op elkaar.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937) of Adriaan Kuiper of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling Jeugd A,B,C en CMV

Ondanks de abrupte stop van het seizoen zijn we al weer bezig met het siezoen dat hopelijk komen gaat.
Het komend seizoen zullen we starten met 12 jeugdteams en 9 CMV teams.  

2 opmerkingen vooraf:
- de C groep voor zowel de jongens als meiden is nog samengevoegd. Normaal zouden we op dit moment al aan het trainen zijn in de nieuwe samenstelling, zodat wij ook een beeld krijgen van de vele nieuwe spelers op dit niveau. Nu zal op basis van de eerste trainingen van het eerste seizoen een definitieve indeling gemaakt worden.
- JB1 heeft op dit moment maar 7 spelers. Dit wordt aangevuld, maar ook dit heeft te maken met bovenstaande.

Het is nog wel een voorlopige teamindeling.
Klik hier voor voorlopige de teamindeling A, B, C & CMV jeugd.

Het trainingsschema voor het nieuwe seizoen is nog niet bekend.

0
0
0
s2smodern

Geurt Roseboom koninklijk onderscheiden

Geurt Roseboom heeft een koninklijke onderscheiding ontvangen voor al het vrijwilligerswerk dat hij bij Barneveldse verenigingen verricht.

Bij SSS is Geurt al jaren actief bij het op- en afbouwen van het wedstrijdveld van H1 en is ook betrokken bij het ophalen van het oudpapier, nooit wordt er tevergeefs een beroep op hem gedaan.

Namens het bestuur feliciteren wij Geurt van harte met deze terechte onderscheiding.

 

0
0
0
s2smodern

Update van het bestuur (22 april)

Het zijn bijzondere en onzekere tijden. Voor de samenleving als geheel, voor onze leden en ook voor ons als club. In dit bericht hopen wij als bestuur enige duidelijkheid te verschaffen over de afloop van het seizoen 2019/2020.

Het bestuur hoopt natuurlijk in de eerste plaats dat onze leden, onze sponsoren en onze supporters deze tijd zo gezond mogelijk door weten te komen. Wij wensen iedereen beterschap die in een moeilijke tijd is gekomen door COVID-19. Of het nu gaat om gezondheidsklachten, verdriet om een naaste of economische negatieve gevolgen: sterkte!

Voor SSS ligt de focus nu eveneens op gezond blijven. Normaal gesproken zouden we in deze periode het huidige seizoen afronden: het afgelopen weekend zouden de laatste duels gespeeld zijn, zouden kampioenen gehuldigd worden en zouden we samen proosten op een prachtig jubileumjaar. Helaas zit dat er niet in. Het bestuur legt nu de focus op dit seizoen zo goed mogelijk afronden en voorbereidingen treffen voor het nieuwe seizoen.

Begroting
Bij het afronden van dit seizoen heeft SSS te maken met een begroting, waarin zowel vaste als variabele kosten staan. De vaste kosten zijn er altijd, ongeacht of er gesport wordt of niet. Voorbeelden zijn de zaalhuur bij De Meerwaarde, verzekeringen en de vrijwilligersvergoedingen.

Er zijn ook variabele kosten die mogelijk wegvallen doordat het seizoen voortijdig is gestopt en er ook niet meer getraind wordt. Dit zijn bijvoorbeeld water- en elektriciteitskosten of eventuele kosten vanuit de Nevobo. Het kan nog niet volledig berekend worden welk bedrag aan variabele kosten wegvalt; dat valt pas na de huidige crisis met zekerheid vast te stellen.

CheerSSS
- De kantine (CheerSSS) is normaal gesproken een belangrijke inkomstenbron van SSS is en dat dit stil is komen te liggen. Een gedeelte van de voorraad - waarvan in de komende periode de houdbaarheidsdatum overschreden zou worden - is naar de voedselbank gebracht.

Contributies
- Het bestuur heeft besloten om de laatste contributies van dit seizoen te innen op de manier zoals dit al gebeurde. Veel leden hebben de volledige contributie al in één of twee termijnen betaald; het gaat gaat in dit geval om contributies die leden per kwartaal of per maand betalen. We rekenen daarbij op jullie solidariteit.
Als de tijd daar is, zal het bestuur bekijken welke kosten er zijn weggevallen en of er een mogelijkheid is om dit te compenseren.

Trainersvergoeding
- Het bestuur heeft besloten om de trainersvergoedingen in de maanden april, mei en juni 2020 niet meer uit te betalen. Wij hopen op het begrip onder de trainers.

Trainingen
Sinds de afgekondigde overheidsmaatregelen op 15 maart zijn alle volleybalwedstrijden, trainingen en bijeenkomsten afgelast. De competitie is inmiddels gestopt en de deuren van Sportcentrum De Meerwaarde zijn gesloten.
Conform de overheidsmaatregelen zijn er in ieder geval tot en met 19 mei geen trainingen. Er zijn versoepelingen ontstaan voor minderjarigen, maar deze lijken vooralsnog over buiten sporten te gaan. We houden als bestuur de mogelijkheden in de gaten en berichten hierover zodra er meer duidelijkheid is. Vooralsnog blijven de deuren van De Meerwaarde gesloten.

Jubileumjaar
Op 10 april 2020 was het exact zestig jaar geleden dat SSS werd opgericht. De activiteitencommissie had dit seizoen voorbereid met tal van toffe activiteiten, waarvan een aantal al succesvol gevierd is. Er stonden ook nog activiteiten gepland, zoals de de pubquiz, een loterij, het verenigingsweekend en het SSSnerttoernooi XL. Helaas kunnen deze festiviteiten niet doorgaan in de huidige situatie. Dat is ontzettend balen. We willen als bestuur de activiteitencommissie bedanken voor het organiseren van de festiviteiten van het jubileumseizoen.

Het bestuur heeft besloten om vooralsnog geannuleerde activiteiten niet door te schuiven naar het volgende seizoen. Als de tijd daar is, wordt volgend seizoen rustig bekeken welke mooie activiteiten we buiten het volleyballen om weer met elkaar beleven.
Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken wanneer het mogelijk is om een SSStartdag op te zetten en de jubileumloterij door te schuiven, aangezien voor laatstgenoemde activiteit tal van mooie prijzen al ter beschikking waren gesteld vanuit de Barneveldse ondernemers.

Lief & leed
Naast de financiële zaken is het belangrijk dat we ook als vereniging naar elkaar om blijven kijken. Normaal gesproken spreken we elkaar in de wandelgangen van De Meerwaarde, op de velden of in CheerSSS. Wij blijven als bestuur graag op de hoogte van 'lief & leed'-gebeurtenissen.

Blijf gezond en let een beetje op elkaar.

Met sportieve groet,

Het bestuur van SSS

0
0
0
s2smodern

Ballen inleveren: maandag 20 april (19.00-20.00 uur)

Na de plotseling stop van het seizoen een beetje verwerkt te hebben, kunnen we ons richten op het afronden van het seizoen. Eén van de taken die verricht moet worden, is het verzamelen van alle ballen. Dat kan vanavond (maandag 20 april) tussen 19.00 en 20.00 uur bij De Meerwaarde. Wij gaan ervanuit dat iedereen hierbij de afgekondige maatregelen in acht neemt.

Voor iedereen die thuis volleyballen van SSS heeft liggen - inclusief of exclusief ballentassen - is er de oproep om deze vanavond in te leveren in Sportcentrum De Meerwaarde. Daar zal Bram Wildekamp alle ballen verzamelen, ballentassen controleren en compleet maken en trainingskarren aanvullen. 

Voor iedereen die vanavond tussen 19.00 en 20.00 uur ballen komt brengen, houd rekening met de maatregelen rondom COVID-19:

  • Houd anderhalve meter afstand tot elkaar
  • Voorkom groepsvorming
    Blijf niet met anderen kletsen, maar ga na het inleveren van de ballen direct naar huis
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt

Vrijwilligerstaak
Bram Wildekamp heeft deze taak een aantal jaar uitgevoerd, maar gaat zijn taak binnen het jeugdbestuur uitbreiden. Daarom zoekt SSS naar één of meerdere opvolger(s) voor Bram. De taak houdt in om het beheer van de ballen op je te nemen, waarbij je in principe twee keer seizoen in actie komt om de ballen uit te delen als ook weer in te nemen.
Als je interesse hebt in het uitvoeren van deze taak, neem dan contact op met Bram: 06-46471982.

0
0
0
s2smodern

Van de voorzitter - 10 april 2020

Dit is de dag waarop 60 jaar geleden onze volleybalvereniging werd opgericht. Daar mogen we onszelf mee feliciteren!
In deze tijd voelt dat wat tegenstrijdig. We zitten allemaal in onzekerheid wat de komende dagen, weken en maanden zullen brengen. Hoe gaat het met de gezondheid van onszelf, het gezin, de familie ? Hoe gaat het met mijn werk , school of opleiding ? Is dat er nog wel en zo ja, hoe ziet dat er uit in een 1,5 meter economie ?

Gelukkig hebben we ons jubileumjaar al gedeeltelijk kunnen vieren en kunnen we terugkijken op een aantal leuke festiviteiten, o.a. ons mooie jubileumfeest ! Gezien de situatie zal het hier waarschijnlijk bij blijven en is het voor nu belangrijk dat we elkaar weer gezond mogen terug zien in een nieuw volleybalseizoen.

We zijn als bestuur en andere betrokkenen druk bezig om het lopende seizoen op een goede manier af te sluiten en ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen, zonder precies te weten hoe dat zal gaan lopen. Fijn om te horen dat veel teams onderling - veelal online - contact houden, zo houden we de onderlinge band in stand.

Namens de besturen van SSS en STB wil ik jullie alle goeds toewensen voor de komende tijd. Toost vanavond voor jezelf op die mooie 60 jaar die we achter de rug hebben , CheerSSS !

Sportieve groet,
Gert Dekker

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bert Glismeijer
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Henk-Jan Ebbers
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl
T
elefoon: 06-12079483

Heren TC:
Gepko Hahn
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)