Laatste nieuws

Stem op SSS bij de Rabobank Clubkas Campagne
Sponsornieuws
Beste SSS-er én geacht Rabobanklid. Heb jij je stem al uitgebracht voor de Rabobank Clubkas Campagne? Zo ja, dan hoef je niet verder te ...
Lees meer
Update - Voorlopige teamindeling heren 2018-2019
Heren TC
Drie weken geleden presenteerde de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2018/2019. De afgelopen weken zijn er meer ...
Lees meer
Verhoging contributie komend seizoen
Bestuur
De contributie voor het komende seizoen wordt verhoogd volgens de consumentenindex van het vorige kalenderjaar. Die verhoging bedraagt 1,4% (klik ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling dames 2018-2019
Dames TC
VOORLOPIGE-teamindeling Dames 2018-2019 Hierbij presenteert de Dames TC van SSS de VOORLOPIGE-teamindeling van de dameslijn voor het seizoen ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling jeugd 2018-2019
Jeugdbestuur
De jeugd TC presenteert hierbij de VOORLOPIGE teamindeling voor het seizoen 2018-2019. Zoals elk jaar ook nu weer met het woord VOORLOPIG in ...
Lees meer
Trainingen; de laatste loodjes
Zaalplanning
De meeste teams stoppen met hun training na het SSSnerttoernooi. Toch zijn er een aantal teams welke een paar weekjes door trainen. (dit is ook geen ...
Lees meer

Stem op SSS bij de Rabobank Clubkas Campagne

Beste SSS-er én geacht Rabobanklid. Heb jij je stem al uitgebracht voor de Rabobank Clubkas Campagne? Zo ja, dan hoef je niet verder te lezen! En als je op SSS hebt gestemd: bedankt! Als je nog niet hebt gestemd, dan kan dat nog steeds maar doe het wel snel, je kunt nog stemmen tot en met 11 juni!

Het kan SSS een mooi bedrag opleveren als alle SSS-leden met een Rabobank-rekeningnummer op SSS stemmen bij de Rabobank Clubkas Campagne. Lees hieronder wat de campagne ook alweer inhoudt.

Hoe kan je een stem uitbrengen? Je hebt eerder een inlogcode ontvangen per email (als het goed is). Mocht dit niet het geval zijn dan kan er contact opgenomen worden met de bank via onderstaande gegevens (email of telefoon).

Breng hier uw stem uit. Dit kan tot en met 11 juni.

Bedankt voor uw stem.

Rabobank Clubkas Campagne
Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Gelderse Vallei kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Hierbij bepalen de leden van de Rabobank welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit bedrag is. In 2017 verdeelde Rabobank Gelderse Vallei € 200.000.

De leden van de Rabobank mogen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe meer geld deze krijgt. Bent u nog geen lid van de Rabobank, dan kunt u dit digitaal aanvragen: vraag hier uw lidmaatschap aan.

Voor meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing en Communicatie, communicatie.gv@rabobank.nl of (0342) 342 100.

0
0
0
s2smodern

Trainingen; de laatste loodjes

De meeste teams stoppen met hun training na het SSSnerttoernooi.

Toch zijn er een aantal teams welke een paar weekjes door trainen. (dit is ook geen enkel probleem aangezien ons contract met de Meerwaarde het gehele jaar doorloopt; langer door trainen kost dus geen extra geld voor de vereniging)

Ik heb op onderstaande schema's alle tot nog toe mij bekende gegevens / wensen voor de laatste weken bijgewerkt.

Mochten er nog wijzigingen / aanvullingen zijn dan hoor ik dat graag; zalen@sss-barneveld.nl 

Graag jullie aandacht voor :

  • de sleutel procedure
  • de betalingen in de kantine
  • opruimen van de velden
  • alarm uit- en inschakelen

Hier is ieder team nu zelf verantwoordelijk voor en men kan niet automatisch terugvallen op teams die eerder of later trainen.

Laten we het seizoen netjes afsluiten.

Fijne vakantie en tot volgend jaar, groet, Rene

wk23wk24 3 6wk25wk26

0
0
0
s2smodern

Update - Voorlopige teamindeling heren 2018-2019

Drie weken geleden presenteerde de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2018/2019. De afgelopen weken zijn er meer puzzelstukjes op hun plek gevallen, zijn er nieuwe spelers bijgekomen en heeft de Heren TC - in overleg met spelers en trainers - een aantal keuzes gemaakt.

In de geüpdatete indeling kan ook nog iets veranderen, maar dit zullen kleine wijzigingen zijn die niet zonder overleg doorgevoerd zullen worden.

De TC heeft met Gert Hoogendoorn een ambitieuze nieuwe trainer/coach van Heren 2 mogen aanstellen. Hij krijgt een grote talentvolle selectie tot zijn beschikking, waarmee hij kan bouwen. Mark van Roekel wordt de trainer/coach van Heren 3, die nauw in verbinding staat met Heren 2.

Daarnaast zal er ook sprake van uitwisseling zijn tussen Heren 3 en Heren 4. Beide teams hebben een goede basis om het seizoen te beginnen, maar kunnen in de breedte nog spelers gebruiken. Helaas is het tot op heden nog niet gelukt om de juiste spelers voor deze teams te vinden; hier zal de komende naar gezocht blijven worden. Geïnteresseerden voor de derde divisie kunnen mailen naar herentc@sss-barneveld.nl. Dat geldt ook voor de trainer/coach-positie van Heren 4.

Heren 5 is grotendeels hetzelfde team als vorig seizoen, waardoor trainer/coach Hans Wagenveld kan voortborduren op wat afgelopen seizoen is neergezet.

Waar Heren 6 na afloop van het seizoen nog maar drie spelers had, is de selectie inmiddels aangevuld tot negen spelers. Daarnaast is er nog aantal meetrainers om het team mogelijk verder uit te breiden.

Bij Heren 7 en Heren 8 blijft de groep van afgelopen seizoen grotendeels intact. Er is ruimte voor extra spelers.

Ten slotte heeft SSS ook een grote groep recreanten, die als Heren Trim door het leven gaat. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij herentc@sss-barneveld.nl; René Runderkamp leidt deze groep fanatieke volleyballers.

Vacatures
Er wordt nog naar trainer/coaches gezocht. Daarnaast is er nog ruimte voor spelers in diverse teams:

Vacatures (trainer/coach):
- Trainer/coach Heren 4 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)
- Trainer/coach Heren 6 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)
- Trainer/coach Heren 7 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)

Vacatures (spelers):
- Spelverdelers (3e divisies, eerste klasse, tweede klasse, derde klasse)
- Middenaanvallers (3e divisie, tweede klasse)
- Passer/loper (3e divisie)
- Diagonaal (3e divisie)
- Libero (3e divisie)

Trainen
In principe zijn de trainingen deze week gestopt, aangezien morgen (zaterdag 26 mei) het SSSnerttoernooi is. Mocht je met je team toch door willen trainen, geeft dit door aan de Heren TC: geef aan wanneer je team wil trainen en hoelang je door wil trainen.
In de zomervakantie zal het bericht komen wanneer de trainingen weer hervat worden.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling dames 2018-2019

VOORLOPIGE-teamindeling Dames 2018-2019

Hierbij presenteert de Dames TC van SSS de VOORLOPIGE-teamindeling van de dameslijn voor het seizoen 2018-2019.

Alle damesteams hebben het afgelopen seizoen een prima prestatie geleverd! Geen degradaties en één kampioenschap. Bij Dames 1 was al snel duidelijk dat een hoge klassering er niet inzat dit jaar. Dames 2 en 3 hebben in een klasse hoger bewezen mee te kunnen. Dames 4 heeft een prachtige 3e plaats gehaald, dat was helaas net niet voldoende om naar de zo felbegeerde 1e klasse te verhuizen. Dames 5 had in tegenstelling tot het jaar eerder, nu geen degradatiezorgen en Dames 6 deed het in de 3e klasse zeer verdienstelijk. Dames 7 heeft het kampioenschap in de 4e klasse veroverd en daarmee een plekje in de 3e klasse voor SSS verdiend. Hulde! Dames 8 is met 94!!! punten helaas net op de derde plaats geëindigd, waardoor ze niet beloond zijn voor een ijzersterk seizoen. Dames 9 heeft heel hard gewerkt, maar werd helaas niet beloond met veel wedstrijdpunten. Komend jaar gaat dat zeker beter!

Het komend jaar…..

Wij zijn er ons erg van bewust, dat de teamindeling voor sommige speelsters een kleinere of grotere teleurstelling kan zijn. We hebben geprobeerd om met zoveel mogelijk zaken rekening te houden, maar er zijn nou éénmaal niet meer plaatsen in een team of in een bepaalde klasse. We hebben bij SSS veel niveaus, veel teams, maar er moeten zo’n 110 dames worden ingedeeld, die moeten ook nog verdeeld worden naar posities, kortom een megapuzzel. We beseffen dat het niet altijd naar ieders tevredenheid is, maar hopen dat iedereen toch een fijn seizoen tegemoet gaat.

Vanaf maandag 15 mei gaan de teams in de nieuwe samenstelling trainen. Voor veel teams is dat op dezelfde tijdstippen als het afgelopen seizoen. Wel zullen er teams in andere zalen trainen i.v.m. de examens in de Meerwaarde. HOUD DE SITE GOED IN DE GATEN VOOR DE WIJZIGINGEN!

N.B. Het is echt een voorlopige indeling, er kan nog best iets veranderen.

De trainers zijn nog niet voor alle teams bekend, maar we proberen op alle momenten een trainer/ster voor de groep te hebben!

We trainen in principe tot het “Snerttoernooi” van 26 mei, in overleg met de dames TC en de trainer/ster kan er gerust langer worden doorgetraind.

Zijn er dames niet ingedeeld, of ken je iemand die niet is ingedeeld, laat het ons a.u.b. weten.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd bellen met Paul Boshuis (06-52323862),

of Henkjan Ebbers (06-12079483). Of mailen met de dames TC: damestc@sss-barneveld.nl

Klik hier voor de teamindeling (dames)

 0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling jeugd 2018-2019

De jeugd TC presenteert hierbij de VOORLOPIGE teamindeling voor het seizoen 2018-2019.

Zoals elk jaar ook nu weer met het woord VOORLOPIG in hoofdletters en vetgedrukt.

Het is de bedoeling dat we met deze teams gaan trainen tot en met het SSSnerttoernooi op 26 mei 2018. Daarna is het seizoen echt ten einde en gaan we in augustus weer starten met de trainingen.

In augustus wordt het definitieve trainingsrooster voor het seizoen 2018-2019 bekend gemaakt.

Tip: kijk af en toe even op de website, het trainingsrooster zal hier gepubliceerd worden.

Een aantal trainers die afgelopen seizoen training (en coaching) hebben verzorgd hebben aangegeven dat zij hiermee stoppen ivm studie, verhuizing of gaan spelen bij een andere club. Erg jammer voor ons, dit betekent dat we op zoek moeten gaan naar nieuwe trainers. Die zoektocht is nog niet afgerond (weet je toevallig nog iemand? Laat het ons dan weten).

De komende weken wordt er getraind, maar het wil niet zeggen dat de trainer die je de komende weken krijgt ook de trainer voor het nieuwe seizoen wordt.   

Een aantal teams moeten de komende weken in de Veluwehal trainen. Hal B in de Meerwaarde is niet beschikbaar ivm examens.

De MA1, MB1, JB1 en JC1 moeten op zaterdag 26 mei 2018 het kwalificatietoernooi spelen. De locaties en tijden zijn nog niet bekend maar houd die datum vrij als je in één van de genoemde teams bent ingedeeld.

Klik hier voor de voorlopige teamindeling.

Het trainingsrooster tot 26 mei 2018 kan je vinden door hier te klikken.

Voor vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met de jeugd TC via jeugdtc@sss-barneveld.nl .  

 

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling heren 2018-2019

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2018/2019. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende maanden nog wel het één en ander veranderen.

Bij SSS is er ruimte voor talent en ervaring, voor ambitieuze volleyballers als spelers die één keer in de week willen trainen. De Heren TC probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden. Voor het gemak spreken we van een prestatielijn als een breedtesportlijn.

De prestatielijn bestaat komend seizoen naast Heren 1 uit twee andere herenteams. In de voorlopige indeling gaat het om Heren 2 en Heren 3. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de andere teams op hun niveau ook een zo goed mogelijke prestatie willen leveren.

De komende weken gaat een grote groep van Heren 2 en Heren 3 samen trainen, onder leiding van Arjen Boonstoppel, Mark van Roekel (trainer/coach Heren 3) en Gert Hoogendoorn (trainer/coach Heren 2). Hieruit worden twee teams gevormd die in nauw contact staan met elkaar. Het draait hier om veel trainen en beter worden. Voor deze teams worden nog enkele spelers gezocht.

Dat geldt ook voor Heren 4, waar enkele ervaren ras-SSS’ers hun volleybalschoenen (tijdelijk) aan de wilgen hebben gehangen. Dit derde divisieteam zoekt nog versterking aan de buitenkant en op de spelverdelerspositie, als ook een trainer/coach.

In de voorlopige indeling staat bij Heren 5 een grote groep spelers, waarvan niet iedereen uiteindelijk ook in dit team terecht kan. Er staan vooral te veel buitenaanvallers op de lijst voor dit team in de eerste klasse. De komende weken zal gekeken worden wie van hen beter op zijn plaats is in een ander team (hoger of lager) binnen de vereniging. De Heren TC zal hierover persoonlijk in gesprek gaan met deze spelers.

Heren 6 heeft op papier nog veel spelers nodig om door te kunnen gaan. Door verschillende omstandigheden besloten enkelen het toch al kleine team te verlaten. Gelukkig hebben diverse potentiële leden zich opgegeven om mee te trainen. De komende weken zal dit team verder gevormd worden. Er is nog vraag naar een trainer/coach.

Heren 7 is een kernteam binnen onze vereniging. Helaas is dit team ook iets uitgedund voor komend seizoen. Er wordt nog gezocht naar geïnteresseerden voor de spelverdelerspositie en naar een middenaanvaller.

Het team wat het meest compleet blijft, is Heren 8. Onder leiding van Johan Pongers gaat dit team komend seizoen weer in de derde klasse aan de slag. Er is nog ruimte voor versterking, bij voorkeur een spelverdeler.

Ten slotte heeft SSS ook een grote groep recreanten, die als Heren Trim door het leven gaat. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij herentc@sss-barneveld.nl; René Runderkamp leidt deze groep fanatieke volleyballers.

Trainen
Vanaf maandag 7 mei tot het SSSnerttoernooi op zaterdag 26 mei (opgeven: sssnerttoernooi@sss-barneveld.nl). Teams die langer willen doortrainen, neem contact op met de Heren TC en de zaalplanner (zalen@sss-barneveld.nl).

Er wordt een afwijkend trainingsschema gemaakt voor de periode 14-25 mei. In verband met de examens is er beperkte zaalruimte beschikbaar in De Meerwaarde. Verder zullen de trainingstijden van het huidige seizoen zoveel mogelijk aangehouden worden de komende weken.

Heren 2 & Heren 3: maandag (19.00-21.00 uur), dinsdag (20.00-22.00 uur) en donderdag (20.30-22.30 uur)
Heren 4: dinsdag (20.00-22.00 uur)
Heren 5: dinsdag (18.30-20.30 uur)
Heren 6: maandag (21.30-23.00 uur)
Heren 7: dinsdag (21.30-23.00 uur)
Heren 8: maandag (20.30-22.00 uur - IJsvogel)
Heren Trim: maandag (21.00-22.30 uur)

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)