Laatste nieuws

Voorlopige teamindeling Jeugd +CMV 2021/2022
Jeugdbestuur
De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode. ...
Lees meer
VoSSSenjacht voor CMV groot succes
Activiteiten commissie
Vrijdag 25 juni hebben we als afsluiting van de CMV van dit seizoen een voSSSenjacht gedaan. Het was een groot succes! De kinderen vonden het ...
Lees meer
Jeugdtrainingen in Juni
Jeugdbestuur
Beste ouders/verzorgers, jeugdspelers en speelsters,  Zoals aangegeven in de nieuwsbrief zouden wij nog met extra informatie komen over de ...
Lees meer
Voorlopige teamindelingen 2021/2022 (dames en ...
Bestuur
De afgelopen tijd zijn de Dames en Heren TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze ...
Lees meer
SSS en coronamaatregelen per 19 mei
Corona nieuws
Vanaf woensdag 19 mei zijn er weer enkele versoepelingen binnen de coronamaatregelen. Hierdoor is er ook meer mogelijk om te sporten. Lees hier hoe ...
Lees meer
Stem op SSS bij Club van het Jaar 2021!
Hoofdcategorie
Volleybalvereniging SSS is genomineerd voor de verkiezing Club van het Jaar 2021. Dit jaar staat het thema 'veerkracht' centraal en dat heeft SSS ...
Lees meer

Voorlopige teamindeling Jeugd +CMV 2021/2022

De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode. Lees hieronder de voorlopige teamindeling voor komend seizoen. Later kunnen er dus nog wijzigingen plaatsvinden.

We weten nu nog niet hoe het aankomende seizoen eruit gaat zien. Kunnen we binnenkort al sporten in de hal, mogen we straks weer wedstrijden spelen, etc. Er is nog veel onduidelijk, maar wij hebben in ieder geval er heel veel zin in om jullie weer te mogen zien in De Meerwaarde. We missen jullie, de mooie wedstrijden, de gezellige activiteigen en de mooie overwinningen. We kijken uit naar het nieuwe seizoen en hopen dat alles snel weer normaal zal zijn.

Wij snappen dat, als de (voorlopige) indeling bekend is dat mensen blij of teleurgesteld kunnen zijn. De indeling is voorlopig en zal misschien her en der nog door ons aangepast worden. 
- MA3 is op dit moment nog een groot team. Waarschijnlijk zullen er nog nog een aantal meiden door gaan naar MA2 om 2 mooie teams te krijgen.

Voorlopige indeling jeugd SSS - 2021/2022

Heb je vragen over de teamindeling dan horen we die graag.

SSSportieve groet,

Bram Wildekamp
Simone van Essen
Aron Vink
jeugdtc@sss-barneveld.nl

0
0
0
s2smodern

Bericht van het bestuur: (financiële) afsluiting seizoen 2020/2021

Het seizoen 2020/2021 zit erop en dat willen we als bestuur (financieel) netjes afsluiten. Lees in dit bericht hoe we het huidige seizoen (financieel) afhandelen en hoe we na de vakantie fris en fit aan een nieuw volleybalseizoen zullen starten.

De afgelopen maanden hebben we gelukkig weer mogen volleyballen met elkaar. Hiervoor zijn wij als SSS ook ODIK hartstikke dankbaar. In de laatste weken kon dit zelfs weer in onze eigen De Meerwaarde. In principe is het seizoen 2020/2021 afgelopen en wordt er niet meer getraind. Mocht je team toch nog willen trainen, zoek dan contact met de betreffende TC:

 • Buiten: het sportveld bij ODIK is toegankelijk, maar de materialen hebben we als SSS weggehaald. Er liggen twee beachvolleybalnetten in De Meerwaarde die van SSS zijn en geleend kunnen worden.
 • Binnen: wil je in De Meerwaarde trainen, zoek contact met de TC of dit kan.

De schoolvakantie eindigt op maandag 30 augustus en dat is de datum dat ook de jeugdteams weer zullen starten met trainen voor het nieuwe seizoen. De seniorenteams starten al twee weken eerder, namelijk op 16 augustus. Meer informatie - zoals het trainingsrooster - volgt binnenkort.

Financiële compensatie voor leden
Het afgelopen seizoen zijn we met horten en stoten aan volleyballen toegekomen, waarbij met name de competitie een teleurstelling was. Desondanks hebben jullie als leden ‘gewoon’ jullie contributie overgemaakt. Wij zijn als bestuur heel blij en dankbaar zulke loyale leden te hebben.

In februari lieten we weten uiteindelijk met een financiële compensatie te willen komen. Lees hieronder hoe we dat als bestuur regelen en wat de hoogte van de compensatie wordt.

Tijdens de algemene ledenvergadering zal een uitgebreide toelichting op de cijfers gegeven worden, maar we hebben als SSS gekeken naar een aantal zaken: welke vaste lasten zijn blijven bestaan, voor welke (vaste) lasten hebben we een compensatie gekregen, welke inkomsten zijn weggevallen en waar hebben leden recht op. Penningmeester Sandra Otse heeft uitstekend werk verricht om deze vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden en hier hebben we als bestuur onlangs een besluit over genomen.

Bedrag teruggave
We hebben de teruggave over het seizoen 2020/2021 voor leden opgeknipt in twee zaken. Vanuit de Nevobo hebben we 80 procent van al het inschrijfgeld voor de competities vergoed gekregen; dit bedrag geven we terug aan alle leden die daarvoor betalen. CMV’ers en trimmers betalen geen competitiegeld (dit zit ook niet in hun contributie verrekend).

Daarnaast hebben we besloten om 50 procent van de betaalde verenigingscontributie terug te geven aan ieder lid. Hier is voor gekozen om recht te doen aan alle gemiste trainingen, maar ook om SSS financieel gezond te houden (we hebben bijvoorbeeld bijna geen inkomsten vanuit CheerSSS gehad dit seizoen, maar wel een aantal vaste lasten moeten betalen). 

Hierdoor komt er voor ieder lid een bedrag uit dat teruggestort zal worden. Zie hieronder het schema wat dit voor jou betekent:

Teruggave contributie

Proces teruggave
In februari communiceerden we een korting te willen geven op de contributie voor het seizoen 2021/2022. Dat bleek zo’n grote tijdrovende klus te worden voor onze vrijwilligers Sandra (penningmeester) en Annet (ledenadministratie) dat we ervoor gekozen hebben om een teruggave te storten bij alle leden die over het seizoen 2020/2021 contributie hebben betaald; dus ook voor leden die na dit seizoen stoppen bij SSS.

Dit is nog steeds een omvangrijke klus, want de teruggave moet voor ieder lid persoonlijk worden geregeld. Er moet bekeken worden welk lid wel/geen recht heeft op teruggave, hoe hoog dat bedrag is en hoe dit vervolgens (handmatig) het snelst uitgekeerd kan worden. Het streven is om de teruggave in augustus afgerond te hebben.

Als alle bedragen zijn uitgekeerd, zal het bestuur kijken wat er in totaal is teruggeven en in hoeverre er nog een overig afwijkend positief resultaat is. Dat willen we als bestuur investeren in materiaal waar we allemaal gebruik van maken, zoals ballen, netten en/of antennes.

Contributie 2021/2022
In het seizoen 2021/2022 wordt de contributie weer gewoon volgens de incasso afgeschreven. Het bestuur heeft besloten de verenigingscontributie voor het komende seizoen niet te verhogen, ook geen verhoging volgens de consumentenprijsindexcijfers. 

De Nevobo voert wel opnieuw een verhoging van 2,50 euro per lid door. Dit doet de Nevobo voor het tweede seizoen op rij. SSS heeft deze verhoging van 2,50 euro per lid in het seizoen 2020/2021 voor haar rekening genomen. 

Ten opzichte van het seizoen 2019/2020 voert de Nevobo dus voor het seizoen 2021/2022 een stimuleringsbijdrage van 5 euro in; hiervan zal SSS opnieuw 2,50 euro voor haar rekening nemen. Dat betekent dat de uiteindelijke contributie voor ieder lid met 2,50 euro zal stijgen. Lees hier wat de Nevobo met deze stimuleringsbijdrage doet.

Als je vragen of opmerkingen hebt, zoek dan contact met het bestuur: Gepko Hahn (voorzitter@sss-barneveld.nl) of Sandra Otse (penningmeester@sss-barneveld.nl).

0
0
0
s2smodern

VoSSSenjacht voor CMV groot succes

Vrijdag 25 juni hebben we als afsluiting van de CMV van dit seizoen een voSSSenjacht gedaan. Het was een groot succes! De kinderen vonden het hartstikke leuk en alle vossen zijn gevonden. De activiteitencommissie wenst iedereen een fijne vakantie toe. Op naar volgend seizoen! 💚

 

VoSSSenjacht 1 VoSSSenjacht 2 VoSSSenjacht 3

 

0
0
0
s2smodern

Jeugdtrainingen in Juni

Beste ouders/verzorgers, jeugdspelers en speelsters,

 Zoals aangegeven in de nieuwsbrief zouden wij nog met extra informatie komen over de invulling van de laatste weken van het seizoen.

Vanaf 31 mei gaan wij met de jeugd nog 3 weken binnen trainen. Omdat er nog geen teamindeling is, maar er natuurlijk wel spelers naar de A,B, of C zijn gegaan, willen wij deze 3 weken gezamenlijk gaan trainen per leeftijdsgroep.

 Voor het trainingschema voor deze weken klik hier

Voor het schema in welke leeftijdsgroep jij mee kan trainen klik hier

Ook de CMV-ers die doorstromen zijn bij deze trainingen van harte welkom!

 Allemaal iets anders dan normaal. Bij vragen kunnen jullie mailen naar jeugdtc@sss-barneveld.nl

 Groetjes,
Bram Wildekamp
Simone van Essen-Nab
Aron Vink

0
0
0
s2smodern

Agenda: 25 juni - vossenjacht voor CMV!

Als jaarafsluiting wordt er voor de CMV een vossenjacht georganiseerd. Deze vossenjacht is van 17.30 tot ongeveer 19.30 uur en vindt plaats in Barneveld (centrum).

De komende weken mogen de CMV'ers nog even volleyballen en in de week van 31 mei gaat er zelfs weer in De Meerwaarde getraind worden (lees hier).

Om het seizoen gezellig af te sluiten wordt er op 25 juni een vossenjacht georganiseerd door de activiteitencommissie. Dat is ontzettend leuk! De verzamelplaats is voor het gemeentehuis in het centrum van Barneveld. De AC hoopt dat veel CMV'ers meedoen!

Geef je op via dit formulier.

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindelingen 2021/2022 (dames en heren)

De afgelopen tijd zijn de Dames en Heren TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode, aangezien we al maandenlang elkaar niet hebben kunnen treffen in De Meerwaarde. Lees hieronder de voorlopige teamindeling voor komend seizoen. Later kunnen er dus nog wijzigingen plaatsvinden.

We weten nu nog niet hoe het aankomende seizoen eruit gaat zien. Kunnen we binnenkort al sporten in de hal, mogen we straks weer wedstrijden spelen, etc. Er is nog veel onduidelijk, maar wij hebben in ieder geval er heel veel zin in om jullie weer te mogen zien in De Meerwaarde. We missen jullie, de mooie wedstrijden, de gezelligheid ( in de kantine bovenal!) en de mooie overwinningen. We kijken uit naar het nieuwe seizoen en hopen dat alles snel weer normaal zal zijn.

Voorlopig blijven we nog even buiten trainen bij Sportpark Oosterbos. Weliswaar mag er per 19 mei weer enigszins in de zaal getraind worden, maar dit is voor senioren in beperkte omstandigheden. Het coronateam zoekt momenteel uit hoe daar invulling aan gegeven kan worden (lees hier meer). Zodra we weer de zaal in kunnen, gaan we gelijk in de nieuwe samenstellingen trainen.

Wij snappen dat, als de (voorlopige) indeling bekend is dat mensen blij of teleurgesteld kunnen zijn. De indeling is voorlopig en zal misschien her en der nog door ons aangepast worden. Wij hebben onze uiterste best gedaan om zoveel mogelijk aan alle wensen te voldoen. Dit is helaas niet bij iedereen gelukt en we hopen op begrip hiervoor.

Trainers gezocht!
Zoals in de teamindelingen is te zien, is er nog niet voor ieder team een trainer gevonden. We gaan hier de komende weken nog mee bezig en hopen binnen een aantal weken hier meer duidelijkheid over te hebben. We horen het als TC's ook graag als je trainen zou willen geven of iemand kent die dit misschien wil doen.

Voorlopige indeling dames SSS - 2021/2022
Voorlopige indeling heren SSS - 2021/2022

Heb je vragen over de teamindeling dan horen we die graag.

SSSportieve groet,

Arjan Roelofs
damestc@sss-barneveld.nl

Adriaan Kuiper
herentc@sss-barneveld.nl

0
0
0
s2smodern

SSS en coronamaatregelen per 19 mei

Vanaf woensdag 19 mei zijn er weer enkele versoepelingen binnen de coronamaatregelen. Hierdoor is er ook meer mogelijk om te sporten. Lees hier hoe wij als SSS invulling geven aan de versoepelingen.

Coronamaatregelen
Er zijn versoepelingen voor zowel de buitensport als de binnensport. Lees hier het volledige bericht van de Nevobo.

Buitensport

 • Waar eerder volwassenen van 27 jaar en ouder in groepen van maximaal 4 personen mochten trainen, wordt dit verruimd naar 30 personen. Wel blijft de 1,5 meter afstandsregel voor deze groep van kracht.
 • Buitensporten in groepsverband hoeft niet meer verplicht op een sportaccomodatie, maar mag overal.
 • Voor de buitensport wijzigt er voor de jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar niets. Zij mogen in groepsverband blijven trainen, zonder de 1,5 meter afstandsregel.

Binnensport
Algemeen

 • Er geldt een maximum aantal van maximaal 30 personen in een ruimte, inclusief trainers, exclusief personeel van de accommodatie.
 • Kleedkamers, douches en kantines blijven gesloten. Toilet mag wel opengesteld worden.
 • Buiten het sporten om geldt de 1,5 meter afstandsregel voor een ieder ouder dan 18 jaar.
 • Reserveren, registratie en een gezondheidscheck zijn verplicht.
 • Iedereen van 13 jaar of ouder draagt binnen een mondkapje. Deze mag gedurende het sporten af.

Tot en met 17 jaar

 • Er mag in groepsverband gewoon getraind worden, zonder de 1,5 meter afstandsregel.
 • Er mogen wedstrijden gespeeld worden, maar alleen met teams van de eigen vereniging.
 • Er geldt dispensatie voor jeugdspelers van 18 jaar en ouder als zij in de A-jeugd spelen.*

*Gemeentes kunnen hiervoor afwijkende en strengere richtlijnen hanteren. De richtlijn van de gemeente weegt zwaarder dan de geschreven regels vanuit de Nevobo. 

18 jaar en ouder

 • Er mag gesport worden in groepjes van maximaal 2 personen per veldhelft, exclusief de trainer. Dit houdt in dat er 4 volwassenen (18+ jaar) mogen trainen op een veld. Echter mag er niet gemengd worden en blijven de groepjes van 2 gedurende de training op hun eigen helft. Dit staat niet in het landelijk protocol verantwoord sporten vermeld, maar is tussen de sportbonden en NOC*NSF kortgesloten. 
 • Zij houden continu 1,5 meter afstand tot elkaar, tijdens en buiten het sporten om.

Welke invulling geeft SSS aan de maatregelen?
De versoepelingen maken het mogelijk om - onder voorwaarden - weer binnen te volleyballen. Aangezien het Sportcentrum De Meerwaarde de komende anderhalve week bezet is vanwege examens, zal er tot en met 29 mei ook alleen buiten getraind worden. Vanaf maandag 31 mei zal in eerste instantie alleen de jeugd binnen gaan trainen.

Senioren
De senioren blijven tot nadere bericht alleen buiten trainen. Hiervoor blijft het gras- en beachvolleybalveld bij ODIK beschikbaar. Aangezien de volwassenen van 27 jaar en ouder in grotere groepen mogen trainen (met 1,5 meter afstand) zullen teams minder velden nodig hebben. 

Hierdoor is er op sommige avonden meer ruimte om te volleyballen. Mocht jouw team interesse hebben om (meer) te trainen, zoek dan even contact met Gepko Hahn om dit vast te leggen. Daarnaast is het terrein - in overleg - ook op zaterdag beschikbaar. 

Lees hier hoe het graSSSvolleybal of beachvolleybal bij ODIK geregeld is.

Hoewel er mogelijkheden zijn om binnen te sporten, zijn die voor het zaalvolleybal beperkt. We willen als SSS uitzoeken hoe we hier toch vorm aan kunnen geven.

Jeugd
De jeugd van SSS blijven tot en met 29 mei ook buiten trainen: de ABC-jeugd traint bij ODIK (Sportpark Oosterbos) en de CMV-jeugd traint op vrijdagmiddag op het kunstgrasveld achter De Meerwaarde.

Vanaf maandag 31 mei zullen de jeugdleden voor drie weken binnen gaan trainen in De Meerwaarde. Op 18 juni wil de Jeugd TC het seizoen officieel afsluiten. Over de exacte invulling - qua trainingsrooster - volgt voor zowel ABC-jeugd als CMV-jeugd later info via de mail. 

Lees hier een bericht van het jeugdbestuur over de invulling van de laatste weken en nieuws over de teamindeling.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)